Skip to content

Alle aktiviteter i FOF Sydjylland med fysisk fremmøde er sat i bero t.o.m. den 7. februar, eller når myndighederne mener det igen er forsvarligt at genoptage undervisningen. Hold dig orienteret her på siden og på coronasmitte.dk

Se mere

Kan du ikke vente? Vær på kursus hjemmefra med vores fjernundervisning!

Se online kurser

Askov Rytmiske Kor

Askov Rytmiske Kor

Koret ledes af dirigent Nikolaj Hansen

Repertoiret er rock, pop, jazz og sikkert også meget andet. Nikolaj er særligt glad for Stevie Wonder, The Beatles, Leo Mathiessen, Kraftwerk, J. S. Bach, Gasolin, Queen, Sigurd og symfoniorkestret, Poul Kjøller, Nephew, Anne Linnet, Birgit Lystager og meget meget mere.

Korundervisning/korsang er for alle, uanset om du er nybegynder eller øvet. Nodekendskab er ikke et krav.

Om Nikolaj Hansen fortæller dirigenten selv

"Nikolaj har i mere end 20 år været musiklærer på Vejen Gymnasium & HF. Han er Danmarks måske absolut største ekspert i Russisk rockmusik (måske lige bortset fra Sigurd Barrett, med hvem han skrev et 13-tals speciale om emnet og siden lavede tv-serierne Sigurd og Symfoniorkestret, Sigurd og Big Bandet og Sigurd og operaen).

Bortset fra gymnasiet og tv-opgaverne er Nikolaj en meget erfaren korleder. I slut-halvfemserne var han bl.a. leder af Kolding rytmiske kor. "Det ku' ha' waern' wærre" har tidligere medlemmer af Kolding Rytmiske Kor udtalt til CNN, medlemmer der i øvrigt ikke tror på fake News".

Korets historie

Det rytmiske kor havde sin første sæson i efteråret 2018 og afsluttede sæsonen med en festlig og medrivende julekoncert.

Nikolaj Hansen overtager koret fra 23. januar 2019.

Kom med og vær med til at gøre dette kor til noget fantastisk.