Skip to content
Din trivsel i fokus med Hanne Kløvborg og Connie Jensen

Din trivsel i fokus

Din trivsel i fokus

Udvikling med kvalitet

Er du klar til:

  • At prioritere dig selv – måske "bare for en stund"?
  • At give plads til nye indsigter og læring inden for din egen personlige udvikling?
  • At lade dig inspirere af 2 kvinder, der selv har gået vejen fra udfordring til udvikling? 

Så hop med ombord på dette 5 ugers kursusmodul.

Kurset henvender sig til dig, som er nysgerrig på læring inden for personlig udvikling, og som ønsker at modtage brugbare og forståelige værktøjer til forbedret selvindsigt.

Vi giver dig blandt andet mulighed for at blive nysgerrig på forståelsen for dine reaktionsmønstre i forskellige samspil, relationer og situationer.

Når du gennem personlig udvikling opnår en forståelse af årsagen til en given udfordring i dit liv, har du – med de rette værktøjer  mulighed for at handle på din udfordring; Det bliver lettere for dig "ikke at træde i vande", og det bliver lettere for dig, at give slip på uhensigtsmæssige overbevisninger, for i stedet at give plads til glæde, overskud og følelsen af at være i balance.

Lidt om underviserne, Hanne og Connie

Hanne Kløvborg er 55 år, psykoterapeut, stress-coach og -mentor, sexolog, har mere end 25 års erfaring med kropsterapi, og har været ramt af kræft.

Connie Jensen er 50 år, psykoterapeut, stress-coach og -mentor, har arbejdet inden for uddannelsessystemet i knap 30 år – herunder bl.a. som lære- og praktikpladskonsulent og specialpædagogisk støtte-medarbejder, og har været ramt af stress.

"Så vi ved, hvad vi taler om, når vi vover den påstand, at uanset hvor meget, man kan føle sig sendt til tælling, så har vi muligheden for at børste støvet af os, rejse os, og gå en ny vej  med udfordringen omdannet til ressourcer og med fokus på, at det vi vander  det er det, der vokser."


Vi har delt de 5 aftener op i 5 temaer

1. Din kerne/dit ressourcefelt. Velkomst og præsentation af os.
Denne aften sætter vi fokus på ressourcefeltet og inspirerer dig til at beskrive dit eget ressourcefelt. .
Husk pen og papir eller/og evt. en bog, du kan notere i.

2. Aftenens tema: Stress
Vi holder et oplæg omkring stress – herunder stressens faser  hvordan stress påvirker vores adfærd og handlingsmønster – hvad stress gør rent kognitivt og fysiologisk ved os, og ikke mindst hvordan vi arbejder ressourcemæssigt for at genfinde balancen.

3. Aftenens tema: De 5 kærlighedssprog
Vi arbejder med grundtanken om, at vi alle har et behov for, at få optanket vores kærlighedsbeholder. Vi belyser også øvrige relationer, vi er i samspil med, udover vores kærlighedsforhold til vores partner.
Der er indlagt en lille test denne aften.

4. Aftenens tema: Skyggesider
Skyggesider – hvad er det?
Kort fortalt er skyggesider de dele af din personlighed, du helst ikke selv vil være eller bryder dig om, men som du nemt kan se i andre. 
Det kan f.eks. være, at du devaluerer og nedgør andre  at du føler misundelse eller jalousi  eller du bare har det svært med nogle bestemte personer, som i dit univers ”fylder for meget”.
Men det handler ikke om ”de andre” – det handler om dig.
Vi inviterer dig til at gøre op med dine skyggesider – alting bliver så meget lettere, når du tager dine projektioner hjem.

5. Afslutning på forløbet – med fokus på dine delmål eller mål
Vi slutter dette forløb med at lave en opsamling over de sidste 4 gange – og vi kigger frem mod individuelle delmål eller/og mål.
Vi slutter af med en introduktion til udarbejdelse af et vision board.
Tak for denne gang.


Vi glæder os rigtig meget til at se dig.