Skip to content
Meditation hos FOF Sydjylland

Meditation

Meditation

Få mere ro på og kom i bedre kontakt med dig selv

Du vil lære at fordybe dig i kunsten, i at være i nuet, ved at meditere. Alle kan være med, både begyndere og rutinerede.

Du får en dybere indsigt i, hvad meditation er og går ud på, både ved teori og praksis. Du vil dermed lære forskellige metoder til at opnå mere indre ro og bedre fornemmelse af, hvad der har betydning for dig.

Vi vil både benytte teknikker fra mindfulness, samt andre meditations- og visualiseringsmetoder. Du vil også få erfaring med flere tilgange til meditation, både siddende, stående, liggende og i bevægelse.

Overordnet, så hjælper meditation kroppen med at afspændes, følelserne bliver mere afbalanceret og tankerne får mere klarhed. Det at have en meditationspraksis giver overskud, energi, velvære og glæde, løsner op og giver bedre kontakt med intuitionen.

Ud over opmærksomhedstræning ved mindfulness meditation, vil du også lære at visualisere ved drømmerejser, meditationsteknikker til dyb afspænding, samt at meditere ved mantra, chakra, farver, billeder og genstande.

Der vil være stole til rådighed, men har du en meditationsbænk eller en velegnet pude, er du velkommen til at medbringe dette.

Medbring gerne et tæppe og et liggeunderlag, fx en yogamåtte, samt pen og papir.