Skip to content

Retningslinjer ifm. coronavirus

Opdateret den 1. februar 2022 kl. 08.55

Sundhedsmyndighedernes aktuelle restriktioner følger FOF Sydjylland i fuldt omfang, da vores underviseres og kursisters sikkerhed har højeste prioritet.


Vi passer på hinanden

Når du deltager i aktiviteter hos os, beder vi dig følge sundhedsmyndighedernes generelle råd om forebyggelse af smitte:

  • Bliv vaccineret
  • Bliv hjemme og bliv testet, hvis du får symptomer
  • Hold afstand
  • Vask dine hænder tit eller brug håndsprit (medbring også gerne selv håndsprit)
  • Kontakt os, hvis du bliver testet positiv for coronavirus, mens du deltager i undervisning hos os

Vi følger situationen omkring coronavirus tæt og opdaterer retningslinjerne løbende. Vi opfordrer til, at du også selv følger med i myndighedernes aktuelle anbefalinger og de seneste opdateringer her: coronasmitte.dk

Er du i tvivl om noget eller har brug for yderligere information, kan du læse mere om den aktuelle situation og myndighedernes gældende retningslinjer på Sundhedsstyrelsens hjemmeside, Kulturministeriets hjemmeside og coronasmitte.dk

Du kan også ringe til corona-telefonen og få hjælp og vejledning.


Rengøring & hygiejne

I FOF Sydjylland har vi fortsat særligt fokus på rengøring af kontaktpunkter og udluftning. Ved indgangen til vores lokaler bedes du spritte dine hænder af, inden du går ind, og vi opfordrer til, at du også selv medbringer håndsprit, selvom der er adgang til håndsprit i lokalerne.


Bevægelseshold

Det er en god idé at spritte de redskaber af, som I skal bruge i undervisningen, både før og efter brug. Hvis du er mest tryg ved at medbringe egne redskaber til undervisningen, er du meget velkommen til det. Omklædningsrummene må også benyttes, og du bedes hertil om at holde god afstand til de andre kursister.