Skip to content

Vi er i fuld gang med at gøre klar til den kommende sæson - få besked som en af de første, når du kan se hele programmet her på hjemmesiden 📬

Tilmeld nyhedsbrevet
Ærøskøbing på Ærø

Ærø heldagstur med frokost

Heldagstur til Ærø – den grønne ø mod øst

NU SÆLGES DE SIDSTE PLADSER... SKYND DIG. 

Vi kører direkte til Als og sejler med nybyggede EF Ellen – verdens første el færge – til Søby på søster øen Ærø. På herregården Søbygård fra 1580 hører vi om stedets historie og ærøske relationer til Sønderjylland og Slesvig/Holsten. Frokosten spiser vi på Ærø Hotel inden vi besøger middelalderkirken i Bregninge med kalkmalerier og Claus Berg altertavle. Derefter til den 33 meter høje Voderup klink, der består af skredterrasser, som forbinder havet og den høje ø. Nu venter Marstal, hvor vi hører om byens glorværdige søfartshistorie. Ca. 80 % af Ærøs energibehov er fossilfrit og det hører vi også om og ser på undervejs til Ærøskøbing med byvandring på de toppede brosten og tid på egen hånd inden vi sejler mod Svendborg for at komme hjem via Fyn. På sejlturen gennem øhavet er der 3 håndmadder.

Afgang kl. 8.00 – ankomst i Kolding ca. kl. 20.

Tidspunkter og ruter og indhold er vejledende og afhænger af mange ting, som først afklares, når vi er tæt på afgang. Man skal være selvhjulpen for at kunne deltage på turen.