Skip to content
Oplev Korsbæk på Bakken - og julestemningen - når vi tager på heldagstur med Fredagshøjskolen i december

Korsbæk på Bakken

Korsbæk på Bakken - og julemarked på Bakken

Fra klokken 07.00 er der tjek-ind i caféområdet på KUC. Ved tjek-ind får du udleveret en madpose og du kan forsyne dig med 1 rundstykke, ost, pålæg, smør og marmelade fra buffeten. Posen tager du med ud i bussen, så du kan nyde din morgenmad undervejs. Vi sørger for at få kaffe og te med ombord.

Klokken 07.30 kører vi - og sætter kursen mod Sjælland. Turen går til Korsbæk på Bakken.

De lokale guider viser os rundt i husene og stuerne, som vi kender så godt - mens vi hører de gode historier og knytter an til de gode minder fra Matadorserien.

Frokosten spiser vi på restaurant Postgaarden, som åbner specielt for os. I dagens anledning er menuen labskovs med rødbeder og sennep - med en øl til.

Verdens ældste forlystelsespark ligger rundt om Korsbæk – og den holder åbent til jul. Vi kommer til at opleve Bakken hyllet ind i julestemning med markeder og julehjerter og alt, hvad der hører til i hjerternes fest. Dyrehaven bliver lyst op af alverdens julelys og hyggelig julestemning. Måske møder vi julemanden? Pjerrot? - jo, mon dog ikke… 

Bakkens gader og stræder bliver forvandlet til ét stort julemarked, spækket med spændende produkter og lækkerier. Du finder nok også et hyggeligt sted at sidde med en forfriskning…

Så nyd oplevelsen mens vi er der… for sidst på eftermiddagen kører vi hjemad igen. Vi regner med at være i Kolding klokken ca. 21.

Prisen indeholder:

  • Kørsel i moderne langtursbus med erfaren chauffør
  • Rejselederservice
  • Morgenkaffe/te med frisk brød, smør, ost, pålæg og marmelade
    • Du smører selv dit brød fra buffet i caféområdet og tager det med ombord i bussen
    • Vi sørger for kaffe og te i bussen
  • Frokost med en øl eller sodavand
  • Guidet omvisning i Korsbæk

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Man skal være selvhjulpen for at kunne deltage på turen.