Skip to content
Københavns Rådhus indefra

Kom på heldagstur

Stamhuset og Københavns Rådhus tur

Tag med til København og få nogle oplevelser ud over det sædvanlige. Vi besøger steder, man normalt ikke kommer…

Der er afgang fra Rødding Centret kl. 6.30.

Frimurernes stamhus på Blegdamsvej i København åbner for FOF. Vi får en omvisning i de lokaler, man måske har hørt om, men ikke set - medmindre man er Frimurer. De gode historier bliver fortalt undervejs, mens vi imponeres over relikvier, indretning og smukke lokaler.

Omvisningen slutter med en frokost med en øl eller vand (inkluderet) i stamhuset  - inden vi kører ind til Københavns rådhus.

Her venter endnu en omvisning på os, ledsaget af fortællinger og anekdoter om rådhuset og de personer der har (haft) deres daglige gang på stedet - inden vi spiser en rådhuspandekage med et glas mousserende vin.

Der bliver nok en times tid bagefter til at nyde hovedstaden efter behag. Bussen henter os ved parkeringspladsen mellem rådhuset og Tivoli og når vi kommer ud fra rådhuset, er vi lige i centrum, så uanset om man fristes af en strøgtur, et tivolibesøg, café eller beværtning - eller måske noget lækkert til at nyde i bussen på vejen hjem - så er vi lige der, hvor udbuddet er størst.

Når vi kommer i bussen, sætter vi kursen vestpå igen. Der er afgang kl. 17.30 - med forventet ankomst til Brørup ca. 4 timer senere.

Inkluderet i prisen er

  • Kaffe og brød i bussen på udturen
  • Besøg i Frimurernes Stamhus med omvisning og frokost inkl. 1 øl eller vand
  • Besøg på Københavns Rådhus med omvisning og rådhuspandekage med et glas mousserende vin
  • Kørsel i moderne langtursbus
  • Overholdelse af køre/hviletidsbestemmelser
  • Rejselederservice

Introduktion til turen

Når du har tilmeldt dig denne tur, har du samtidig fri adgang til foredraget med Peter Duetoft den 22. marts 2023 kl. 14.00 i Rødding Centret. Peter Duetoft har den næsthøjeste titel i Danmark indenfor Den Danske Frimurerorden: stormesterens prokurator. Se mere om foredraget ved at klikke her. Da foredraget bl.a. omhandler Frimurernes Stamhus og Frimurerordenen, som vi besøger på turen, skal du ikke gå glip har denne introduktion til turen. Bekræftelsen på dit køb af turen gælder som din billet til foredraget.

Vi tager forbehold for nødvendige ændringer i programmet.

Man skal være selvhjulpen for at kunne deltage på turen.