Skip to content

Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 5. august. God sommer og på gensyn

Tilmeld nyhedsbrev
Elbphilharmonien og havnen i Hamburg oplyst om aftenen

Elbphilharmonien i Hamburg

Elbphilharmonien i Hamburg

Koncert og opera

Eksklusiv musikalsk weekendtur med de bedste pladser

OBS: Når der opstår venteliste på turen, så tøv ikke med at tilmelde dig alligevel. Når vi igen får billetter til Elbphilharmonien kontakter vi ventelisten inden vi åbner for salget

Det er stort set umuligt at få billetter til Hamburgs nye koncerthus – Elbphilharmonie – så tilmeld dig nu og glæd dig til en fantastisk oplevelse.

Lørdag kører vi fra Kolding og nyder undervejs et rundstykke med kaffe/te i bussen på vej sydpå. Hvis du ønsker at stige på i Vejen, så skriv det i kommentarfeltet ved tilmeldingen. Så får du påstigningstidspunktet ved Vejen Idrætscenter. Påstigning langs ruten efter aftale. Skriv her dit ønske om, hvor du vil stige på i kommentarfeltet ved tilmeldingen.

Vi holder en kort frokostpause undervejs, for vi vil hurtigt til Hamburg, hvor vi indleder med en byrundtur omkring de vigtigste seværdigheder. En lokal, dansktalende guide, kommer ombord og tager os ud på en aktuel tur og fortæller, hvad vi ser undervejs. Hvor lang rundturen bliver, afhænger af trafik og tidspunktet. Der er rigeligt at se på og der er både de velkendte steder og de nye steder, som er skudt op i byen de seneste år.

Ved 15-tiden er vi fremme ved vores hotel i Hamborg, hvor vores værelser venter på os.

Vi skal bo centralt i Hamborg med mulighed for at gå ud på egen hånd – Hotel Baseler Hof på Esplanaden – og der er gode kaffesteder tæt på.

Sammen spiser vi aftensmad i hotellets restaurant kl. 17:30 – en øl eller vand er inkluderet i prisen.

Vi mødes bagefter i hotellets reception og går de få hundrede meter til Staatsoper.

Kl. 19:30 er vi på plads til en spændende opførelse af Donizettis fantastiske opera Lucia di Lammermoor, som er baseret på Sir Walter Scotts populære roman ”The bride of  Lammermoor”. Lucia elsker Edgard, den sidste overlevende fra Ravenswood familien. Lucias drømme fortæller om, at hun er i fare. Hun ser en død kvinde og kilden, som hendes lig blev kastet i, blive rød som blod. Lord Henry presser sin søster ind i et politisk ægteskab med lord Arthur Bucklaw. Lord Henry ser ægteskabet mellem søsteren og lord Arthur som sin redning – og så er det ikke så godt, at Lucia elsker lord Henrys dødsfjende, Edgard. Handlingen udspiller sig i Lammermuir Hills i Skotland i det 17. århundrede og er skrevet i 1835 og byder på desperat forelskelse, utroskab, mord og opgør mellem rivaliserende klaner.

Den hjerteskærende musik og de vidunderlige arier – herunder 3. akts berømte vanvidsarie – har gjort operaen til en af genrens absolutte klassikere.

Efter forestillingen er der måske stemning for at mødes i hotellets bar og lande den fælles oplevelse.

Søndag er der god tid til morgenmaden inden vi kl. 09:30 tjekker ud.

Bussen tager os til Elbphilharmonien i god tid til at få et indtryk af det imponerende byggeri, herunder at gå en tur rundt om bygningen i 30 meters højde, en stor oplevelse!

Vi skal til koncert i Elbphilharmoniens store sal kl. 11:00, hvor Philharmonisches Staatsorchester Hamburg, under ledelse af chefdirigent Kent Nagano opfører Jörg Widmanns ARCHE – et oratorium for soloer, orgel og orkester. Koncerten ledsages af Hamburg Statsoperas børne- og ungdomskor Alsterspatzen og af  Audi ungdomskorakademiet.

Denne koncert markerer femårs jubilæet for åbningen af Elbphilharmonien i 2017. Widmanns oratorium ARCHE havde verdenspremiere den 13. januar 2017 i anledning af åbningen og blev også dengang udført af Philharmonisches Staatsorchester Hamburg, dirigeret af Kent Nagano. En enestående mulighed for en fantastisk oplevelse.

Efter koncerten i den fantastiske sal, spiser vi frokost i Elbphilharmonien – en øl eller vand er inkluderet i prisen.

Således klar til hjemturen kører vi nordpå igen – med en pause undervejs. Vi tager afsked med hinanden, efterhånden som vi når til de samme steder, hvor vi steg på. En hel masse oplevelser rigere...

Når vi har detaljerne på plads, udsendes rejseplan med nøjagtige påstigningstidspunkter og -steder til de tilmeldte

Vi tager forbehold for nødvendige ændringer i programmet

 

Inkluderet i prisen er

  • Busrejse i god, moderne bus med rejselederservice
  • Rundstykke med kaffe/te på udrejsedagen
  • En nat i delt dobbeltværelse på godt, centralt hotel
  • Morgenbuffet søndag
  • Gode billetter i Elbphilharmonien og Staatsoper
  • Guidet byrundtur i Hamborg
  • Aftensmad med en øl eller vand før operaen lørdag
  • Frokost med en øl eller vand i Elbphilharmonien efter koncerten søndag
  • Bidrag til rejsegarantifonden (teknisk arrangør: Historiske Rejser - medlem nr. 2592)

HUSK ved tilmelding at oplyse, hvem du deler værelse med. Hver person tilmeldes enkeltvis

Hvis du ønsker enkeltværelse, så HUSK at vælge det undervejs i tilmeldingsprocessen

Turen betales ved tilmeldingen her på websiden. Vælges der anden betalingsform tager vi forbehold for mellemsalg indtil betalingen er modtaget