Skip to content
Kom på tur til Elbphilharmonien i Hamburg med FOF Sydjylland

Oplev koncert og opera

Interesseliste til en musikalsk weekendtur i Hamburg med koncert og opera

Når vi har det fulde program med tidspunkter for turen, udsendes en mail til dem, der er tilmeldt interesselisten, hvor man svarer tilbage om man vil med på turen. Derefter flytter vi dig over på turen og sender dig en bekræftelse og en faktura med betalingslink – eller et indbetalingskort.

HUSK ved tilmelding til interesselisten, hvis du ønsker at dele værelse med nogen på turen, at skrive deres fulde navn i kommentarfeltet, eller hvis du ønsker et enkeltværelse. Hver person tilmeldes enkeltvis.

Beskrivelsen tager udgangspunkt fra den forrige tur vi var på. Når vi har detaljerne på plads for denne tur, udsendes rejseplan med nøjagtige påstigningstidspunkter og -steder til de tilmeldte.

En eksklusiv musikalsk weekendtur med de bedste pladser

Det er stort set umuligt at få billetter til Hamburgs nye koncerthus – Elbphilharmonie – så tilmeld dig interesselisten nu og glæd dig til en fantastisk oplevelse.

Lørdag kører vi fra Kolding og nyder undervejs et rundstykke med kaffe/te i bussen på vej sydpå. Hvis du ønsker at stige på i Vejen, så skriv det i kommentarfeltet ved tilmeldingen. Så får du påstigningstidspunktet ved Vejen Idrætscenter. Påstigning langs ruten efter aftale. Skriv her dit ønske om, hvor du vil stige på i kommentarfeltet ved tilmeldingen.

Vi holder en kort frokostpause undervejs, for vi vil hurtigt til Hamburg, hvor vi indleder med en byrundtur omkring de vigtigste seværdigheder. En lokal, dansktalende guide, kommer ombord og tager os ud på en aktuel tur og fortæller, hvad vi ser undervejs. Hvor lang rundturen bliver, afhænger af trafik og tidspunktet. Der er rigeligt at se på og der er både de velkendte steder og de nye steder, som er skudt op i byen de seneste år.

Ved 15-tiden er vi fremme ved vores hotel i Hamborg, hvor vores værelser venter på os.

Vi skal bo centralt i Hamborg med mulighed for at gå ud på egen hånd – Hotel Baseler Hof på Esplanaden – og der er gode kaffesteder tæt på.

Sammen spiser vi aftensmad i hotellets restaurant kl. 17:30 – en øl eller vand er inkluderet i prisen.

Vi mødes bagefter i hotellets reception og går de få hundrede meter til Staatsoper.

Kl. 19:30 er vi på plads til en spændende opførelse af et fantastisk stykke opera med hjerteskærende musik og vidunderlige arier.

Efter forestillingen er der måske stemning for at mødes i hotellets bar og lande den fælles oplevelse...

Søndag er der god tid til morgenmaden inden vi kl. 09:30 tjekker ud.

Bussen tager os til Elbphilharmonien i god tid til at få et indtryk af det imponerende byggeri, herunder at gå en tur rundt om bygningen i 30 meters højde, en stor oplevelse!

Vi skal til koncert i Elbphilharmoniens store sal. En enestående mulighed for en fantastisk oplevelse.

Efter koncerten i den fantastiske sal, spiser vi frokost i Elbphilharmonien – en øl eller vand er inkluderet i prisen.

Således klar til hjemturen kører vi nordpå igen – med en pause undervejs. Vi tager afsked med hinanden, efterhånden som vi når til de samme steder, hvor vi steg på. En hel masse oplevelser rigere...

Inkluderet i prisen er

  • Busrejse i god, moderne bus med rejselederservice
  • Rundstykke med kaffe/te på udrejsedagen
  • En nat i delt dobbeltværelse på godt, centralt hotel
  • Morgenbuffet søndag
  • Gode billetter i Elbphilharmonien og Staatsoper
  • Guidet byrundtur i Hamborg
  • Aftensmad med en øl eller vand før operaen lørdag
  • Frokost med en øl eller vand i Elbphilharmonien efter koncerten søndag
  • Bidrag til rejsegarantifonden (teknisk arrangør: FOF, nr. 3457)

Vi tager forbehold for nødvendige ændringer i programmet.

Logo til Rejsegarantifonden med vores nr.