Skip to content

Tilmelding

Tilmelding

Ønsker du at tilmelde dig flere hold, kan du gøre det ved at klikke på knappen "Tilbage til forsiden".
Vil du afslutte din tilmelding nu, fortsætter du blot til deltager oplysninger.

Har du bestilt billetter til et foredrag eller musik arrangement og du ønsker at få billetterne tilsendt pr. post skal du indbetale et gebyr på kr. 50,- ud over det, der fremgår af din bekræftelse - OG anføre i notatfeltet at du har tillagt kr. 50 og ønsker biletterne tilsendt pr post. Så sender vi billetterne til dig efter vi har registreret din indbetaling.

NB! Billetter der skal fremsendes pr. mail er gratis.

Hvis gebyret ikke indbetales skal billetterne hentes på kontoret 3-4 hverdage efter betalingen af billetterne. Medbring kvittering.

Er du kørestolsbruger, skal dette oplyses ved bestilling af billetter, da vi kun råder over få kørestolspladser i foredragssalene.

Købte billetter refunderes ikke.

Det ser ud til at din indkøbskurv er tom eller udløbet.

 • Hvornår er jeg berettiget til en anden pris?

  Du kan være berettiget til en anden pris, hvis du er folkepensionist, kan få rabat eller køber en rejse. Hvis dette er tilfældet, skal feltet foroven sættes flueben i.

  HVIS du er folkepensionist OG bosat i den kommune, hvori kurset afholdes, kan din deltagerbetaling reduceres på de hold, hvor der er anført en pensionistpris. Vi udbyder hold i Kolding og Vejen kommuner.

  HUSK, at du på en af de næste sider skal vælge folkepensionist under "deltagertype". Ellers vil du ikke blive registreret som folkepensionist og din pris vil ikke blive reduceret.

 • Når jeg køber en rejse

  Når du køber en rejse eller vil starte med at betale depositum i stedet for den fulde pris på rejsen, skal feltet foroven sættes flueben i.

  HUSK, at du på en af de næste sider skal vælge den pris du vil betale. Ellers vil den rigtige pris ikke blive registreret.

 • Kontakt os

  Telefonisk træffetid på 7930 8580 er mandag til torsdag kl. 10 til 15, bortset fra ferie og fridage. FOF følger folkeskolernes feriekalender.

  Besvares telefonen ikke i det anførte tidsrum, kan det skyldes mødeaktivitet, travlhed og/eller personlig ekspedition ved skranken - og du opfordres til at ringe igen eller sende en e-mail til info@fofsydjylland.dk, som er åben hele døgnet.