Skip to content

Hør nyt om kurser, foredrag og ture! Skriv til info@fof-sydost.dk og du vil fremover modtage vores nyhedsmails.

Motion og bevægelse i FOF

Skånsom motion hos FOF Sydøst i Sydøstsjælland og Lolland Falster

Dyrk motion - der både er skånsom og effektiv
Motion er godt. Det ved vi alle, og sommetider kan der være behov for at tage særlige hensyn og arbejde i et lidt roligere tempo på mindre hold. Skånsom motion er for alle, der gerne vil røre sig og mærke effekten af alsidig motion, men som også har brug for at blive hjulpet til en lidt mere blid og hensyntagende træning, uden at det bliver kedeligt. Vi insisterer på, at det skal være både sjovt og nyttigt at dyrke motion - også når det er i den lidt blidere form.  

I FOF Sydøst tilbyder vi en lang række skånsomme motionshold, der giver mere styrke, smidighed, bedre kondition og balance. Ud over dette, tilbyder vi også følgende former for hensyntagende motion:

  • SMART TRAINING – fitness for hjernen, hukommelsen, sanserne og motorikken.
  • Skånsom motion -  hensynstagende hold hvor der er tid til individuel instruktion,

Hvem kan deltage på skånsomme motionshold?

Alle, der har brug for mere skånsom og hensyntagende motion, kan deltage på et af disse motionshold. Der vil blive taget hensyn til hver enkelt deltager, og dermed får du tilpasset motionen mest muligt efter dine behov.

Hvor afholdes de hensyntagende motionskurser?

FOF Sydøst tilbyder skånsom motion i Faxe, Faxe Ladeplads, Haslev og Nykøbing Falster. De aktuelle tidspunkter kan du se under de enkelte hold.

Få mere information

Hvis du gerne vil vide mere om vores skånsomme motionshold, så kan du læse mere om de enkelte hold nedenfor. Hvis du har spørgsmål, så kan du kontakte FOF Sydøst på tlf. 3074 5671