Skip to content

BEMÆRK at der er løbende optag på mange af vores kurser. Kontakt kontoret for tilmelding og reduceret pris, ring 76258988. Hold dig orienteret om vores aktiviteter via vores nyhedsbrev ==>

Tilmelding til nyhedsbrev
Yoga afspænding styrke smidighed mediYoga medi

Stresshåndtering og trivsel

Tag dit medarbejderteam med til en afstressende times yoga eller mindfulness. Her vil I opleve et forstærket nærvær og samtidig have det sjovt og hyggeligt. Holdene henvender sig til alle aldre og holdes på et niveau, hvor alle kan være med.

På et kursus i mindfulness vil I kunne afspænde både krop og sind. Her er fokus på åndedræt, kroppen og enkelte yoga-øvelser, som kan give både ro og energi. I vil desuden lære afspændingsteknikker, som kan øge nærværet i hverdagen. Efter en times mindfulness vil I komme ned i gear og få tanket op på sindsro.

FOF tilbyder yoga-forløb, hvor I kan få fornyet energi. Vi tilbyder mange forskellige yogaformer. Yoga-undervisningen kan forbedre balancen, styrke muskler og afspænde kroppen – I vil altså opleve at få tanket helt op på overskud. Yogaen kan desuden kombineres med meditation og mindfulness. Og vi kommer gerne ud i din virksomhed og underviser.

Se de forskellige yoga-muligheder, som inspiration.

Kontakt FOF på 76258988 eller soj@fof.dk for en snak om dine ønsker og behov.