Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
Sprog undervisning sprogundervisning lær et nyt sprog eller bliv bedre forskellige niveauer

Sprog

Sprog

FOF tilbyder sprogundervisning på mange niveauer.
Overvejer du at lære et nyt sprog eller måske genoptage et, du allerede kender? Uanset, om du er begynder eller øvet, så har FOF det rette sprogkursus for dig. I FOF finder du et bredt udvalg af sprogkurser og undervisning på mange niveauer.

Udbuddet af sprogkurser varierer fra sæson til sæson og du kan se i vores oversigt nedenfor, hvilke sprogkurser du kan tilmelde dig nu eller i den kommende sæson. 

Lær et nyt sprog og oplev en verden af fordele
Der er utallige gode grunde til at lære et nyt sprog - du kan eksempelvis snakke med de lokale på din næste rejse og opleve lande på en helt nye måde. 

Brug FOFs sprogkurser til at gøre dig attraktiv på arbejdsmarkedet
Med et sprogkursus hos FOF får du værdifulde kompetencer som du kan bruge professionelt. Du kan bruge vores sprogkurser til at booste dit CV eller til at give dig et forspring på studiet.

FOFs sprogundervisning er samtidig en oplagt mulighed for dig, der ønsker at arbejde på en international arbejdsplads. Hvis du allerede arbejder i en international virksomhed, kan et sprogkursus give dig kompetencer til både at skrive og tale med dine udenlandske kolleger. 

Vores kompetente undervisere sørger for en inspirerende undervisning, hvor du samtidig lærer andre at kende med samme interesse som dig selv.