Skip to content

OBS! Vores hjemmeside ser måske lidt tom ud lige nu, og det er fordi vi er i fuld gang med at oprette sommerhold og nye aktiviteter til efteråret. Hold øje med hjemmesiden og skriv dig op til vores nyhedsbrev for ikke at gå glip af alt det nye spændende der er på vej - tryk på link til højre.

Læs mere

Job i FOF

Aktuelle jobs i FOF Sydøstjylland

FOF er hele tiden på udkig efter nye spændende emner til næste sæsons kurser, foredrag og workshops. Skulle du have lyst til at undervise for os, er du meget velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Vores kursusprogrammer bliver planlagt henholdsvis i marts/ april og oktober/ november, men vi modtager gerne henvendelser løbende.

FOF Sydøstjylland søger pt. undervisere til:

  • Sprog - Vi søger især dig, der kan undervise i spansk og engelsk i Horsens.
  • Foto - Hvis du er ferm med et kamera og har kendskab til billedredigering samt hvordan man sikkert og overskueligt opbevarer billedfiler, er det lige dig, vi mangler.
  • Madlavning - Kan du bage lækre kager og hyggelige retter som tapas, hører vi gerne fra dig.
  • Havearkitekt, planter og blomster - Vi søger dig, der kan tegne drømmehaver, som kan binde en flot blomsterkrans eller dig, der har nogle gode hacks til planter på en altan. 
  • Brænder du for noget helt andet og har du lysten til at dele ud af din visdom? Vi er meget åbne for nye ideer og kompetencer, så tøv ikke med at sende os dit oplæg til nye kurser, workshops, foredrag eller lignende. 

 

Send din ansøgning til FOF Sydøstjylland på:

  • Tlf. 7625 8988 mail:
  • soj@fof.dk  

Skriv gerne (1) kort om hvem du er og (2) en så udførlig beskrivelse af din kursus-ide som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

FOF Sydøstjylland dækker kommunerne Vejle, Hedensted, Horsens, Billund.