Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
Yin yoga balasana yogapose yogastilart afspænding

Yin Yoga - få ro og ny energi

Yin Yoga - få ro og ny energi

Yin Yoga – få ro og ny energi
Er du på vippen til at føle dig stresset, så kan yin yoga få dig ned i tempo og tilbage i kroppen, hvor du kan skabe balance mellem krop og sind og afværge stress, før det er for sent. 
Gå fra hver eneste træning med mere ro i hovedet og kroppen og med fornyet energi, som du kan bruge på de gøremål og drømme, du lige nu måske ikke helt kan overskue. 
Yin yoga handler om langsomhed, at slippe spændingsmønstre – både fysisk og mentalt, at holde opmærksomhed indeni os selv og mærke vores krop og mentale tilstand. 
Timens forløb:
Du lander på yogamåtten og checker ind fysisk og mentalt. Det er tid til at stoppe op og mærke efter hvor der er spændinger eller barrierer i kroppen. At geare ned og komme til stede.

Yin pulseringer, som er langsomme, pulserende og glidende bevægelser. Yin pulseringerne fremmer vores bevægelsesfrihed og cirkulation gennem kroppens organer, væv og led. Yin pulseringer kan give os en følelse af dyb ro og hvile i kroppen.

Yin yoga består af lange, dybe og blide stræk, hvor yin stillingerne holdes fra 2 til 10 minutter. Derigennem skabes, flexibilitet, afspænding og ro af krop og sind.

Hver time afsluttes med afspænding.

Yin yoga er for både kvinder og mænd. Du behøver ikke have nogen erfaring med yoga for at være med.