Skip to content

Her kan du få foredrag og kurser i 5 kommuner: Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt og Læsø. Hvis et kursus allerede er startet, kan du stadig nå at deltage. Ring til os på tlf. 7025 5050 (mandag-torsdag kl. 10-14)

Salgsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser: 
Ved betaling med betalingskort og MobilePay trækkes beløbet først, når det er sikret, at der er en plads på holdet, og din tilmelding er først endelig, når du har modtaget mail med tilmeldingsbekræftelse.
Alle tilmeldte får mail med information om undervisningssted og mødedatoer.
Deltagere betaler selv kursusmaterialer og ekskursioner.

Særligt vedr. kurser tilrettelagt som specialhold:
Ved tilmelding og betaling til kurser tilrettelagt som specialhold, bekræfter du samtidig, at du er berettiget til at deltage på specialhold.

Fortrydelse:
Køb af kurser, foredrag og lignende her på hjemmesiden er ikke omfattet af fortrydelsesretten jf. forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2.

Kurser:
Det er meget vigtigt, at du framelder dig, hvis du alligevel ikke kan deltage. Manglende betaling betragtes ikke som framelding.
Framelding på kurser kan ske inden 10 dage før kursets start. Det indbetalte kursusgebyr vil blive refunderet, dog fratrækkes et administrationsgebyr på 50 kr. Herefter er tilmelding bindende og kursusgebyret kan ikke refunderes.
Hvis et hold ikke kan starte, refunderes hele kursusgebyret.
Der tages forbehold for ændring af underviser, sted, undervisningsperiode. Dette vil ikke berettige til delvis eller hel refusion.


Særligt for foredrag, FOF Højskoler, Caféva og udflugter:
Tilmeldingen er bindende, og der foretages ikke refusion uanset hvornår afbud gives.
Ved evt. aflysning refunderes hele gebyret.
Der tages forbehold for ændring af sted og dato for afholdelse af arrangementer. Dette vil ikke berettige til delvis eller hel refusion.