Skip to content
Efterfødselstræning hos FOF-Vest

Efterfødsel

Kom i form efter fødslen og genopbyg kroppen

Giv kroppen særlig opmærksomhed og genoptræn din mave, ryg og skuldre m.m. Kom i form efter din graviditet og fødslen med øvelser og gode råd, så du kan komme i form igen. 

Der er mulighed for træning med og uden dit barn. Alle kan være med og det er aldrig for sent at gå til efterfødsel. 

Træningen foregår med en blid opstart med fokus på at lytte til din krop. Det er vigtigt at al træning foregår i dit eget tempo. Det vil være meget forskelligt fra kvinde til kvinde, hvor man er i forhold til træning. Der vil være stabilitetstræning, øvelser for bækkenbund og bækken samt træning for mave og ryg, så kroppen er klar til hverdagen. Kroppen varmes godt op, og gennem træningen fjernes spændinger i kroppen samt lokale muskelsmerter (myoser). Der tages hensyn til, hvis du har delte mavemuskler og lændesmerter. 

Undervisningen og holdene i efterfødselstræning bliver varetaget af vores dygtige, passionerede og engagerede undervisere, som løbende opdaterer, videreuddanner og lader sig inspirere inden for deres område. Vi tilbyder efterfødselsundervisning i en eller flere af kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø, så du har mulighed for at finde et hold i nærheden af dig. 

Tilmelding til efterfødsel i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores kurser i efterfødsel. Du kan her tilmelde dig kurserne. Hvis listen er tom, er det fordi, at vi for nuværende ikke tilbyder undervisning før næste sæson. 

Har du spørgsmål vedrørende efterfødselsholdene og tilmelding, er du velkommen til at kontakte underviserne via deres kontaktinformationer inde på de enkelte hold eller kontakt FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk


Filtrér