Skip to content
Efterfødselstræning og efterfødselsgymnastik hos FOF-Vest

Efterfødsel med barn

Efterfødsel med barn

I denne undervisning er der fokus på kroppens restitution efter graviditet og fødsel.

Kom, når du er klar til at komme ud med dit barn. Her er plads til individuelle hensyn og en kærlig bevidst start efter fødslen. Det er aldrig for sent at gå til efterfødsel. Så har du har behov for en rolig start kom endelig i din slutbarsel også.

Der sker mange kropslige ændringer efter graviditet og fødsel. Bækkenbund, mavemuskler, koordineringsevne, balance og meget mere påvirkes. Vi sætter fokus på den anerkendende genoptræning uden pres. Der vil være aflastningsøvelser, kontakt, styrke og puls. Alt imens vi har børnene og der er plads til deres behov. Dette hold har til formål ”at samle” kroppen igen. Så du kan gå ud i verden og lave det du holder af med hensyn til træning, bevægelse og hverdagens gøremål, samt at give dig et afsæt til at gå gennem livet med en styrket kropsbevidsthed og funktionel bækkenbund.

Programmet bygges op stille og roligt med nænsomme kropbevidsthedsøvelser og med et kraftfuldt styrke- og pulsprogram over de 12 gange. Tænker du, at det vigtigste for dig efter fødslen er at komme ud og møde andre, så er der også plads til dette her. Vi har i træningen plads til dialog om alt det der fylder i moderskab, forældreroller og balance i livet. 

I lokalet har vi pusleplads og børnene er ved os gennem træningen.