Skip to content
Energidans hos FOF-Vest

Energidans

Energidans

ENERGIDANS PÅ FANØ, begynd ugen med dejlig bevægelse.

Har du lyst til at åbne op for mere glæde, øge dit velbefindende og komme i bedre form og balance - fysisk såvel som psykisk - så kom og dans.

Gennem dansen kan vi løsne spændinger, blive mere smidige og samtidig have det sjovt. Energidansen lægger mere vægt på bevægelser, der kommer indefra kroppen, fremfor på en ydre, styret form. På holdet her kan du få mere glæde ved at bevæge dig - i fællesskab med andre.

Musikken, vi lytter til, er en blanding af forskellige stilarter, og dansen inspireres af bevægelser fra afrikansk dans, mavedans og freestyle, soft aerobic. Vi bevæger os præstationsfrit og lytter lige så meget til kroppen som til instruktøren. Hver gang slutter vi med udspænding og afspænding.

Jeg er uddannet afspændingspædagog/psykomotorisk terapeut på Skolen for Kropsdynamik i København i 1996 og har siden undervist i ‘krop og bevægelse’. Efter det 3-årige uddannelsesforløb har jeg gennem årene fulgt talrige kurser indenfor fagene krop, sundhed, åndedræt, mindfulness, yoga og meditation. (Krops-)bevidsthed og åndedræt er et helt gennemgående tema i min undervisning, som fokuserer på at formidle viden og bevægeglæde til deltagerne på holdet. Det er vigtigt for mig, at du får en oplevelse af at blive ‘klogere, sundere og gladere’ - som jo er FOF’s motto - ved at deltage i undervisningen på holdet.

Det kræver ingen særlige forudsætninger at være med. Blot du har lyst til at deltage, møde op og gøre dét, du kan. 

Kom i løstsiddende tøj, der tillader bevægelse samt medbring gerne vand el. lign.
I lokalet forefindes bløde afspændingsmåtter, tæpper, puder og øjenpuder.
Måske du vil medbringe et lagen at ligge på samt varme sokker til afspændingen.


Undervisningen foregår mandage kl. 9:00-10:30 og finder sted i Spejlsalen ved Fanø Hallen, Stadionvej 13 i Nordby. 
Der er p-pladser til cykler og biler.

Vel mødt, jeg glæder mig til at se dig!