Skip to content
Madlavningskursus hos FOF-Vest

Mad

Lær at lave mad på madlavningskursus

Vil du have ny inspiration og få forslag til nye opskrifter til god mad? Her hos FOF Vest kan du lære at lave og nyde lækker mad i hyggeligt selskab med andre madelskere og få nye ideer, forslag og viden med hjem til dit eget køkken. 

Vi tilbyder en bred palet af forskellige madlavningshold. Du kan smage på mad fra Danmark eller fra hele verden. Der er også mulighed for at lave søde sager, men også sund mad. Prøv eksempelvis bæredygtig madlavning, antiinflammatorisk kost, herremad, ølbrygning, hjemmelavede flødeboller og meget mere. 

Alle kan være med på vores madlavningskurser. Der er alt fra nem mad til mere tidskrævende og avanceret mad til madpakken, morgenmaden, frokosten, desserten, aftensmaden m.m.  

Du er i gode hænder på vores madlavningskurser. Du bliver hjulpet og undervist af dygtige, passionerede og engagerede undervisere, som løbende opdaterer, videreuddanner og lader sig inspirere inden for deres område. Vi tilbyder madhold i en eller flere af kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø, så du har mulighed for at finde et hold i nærheden af dig. 

Madkurser for familien 

På nogle af kurserne kan en voksen og barn lave mad sammen i fællesskab. Her kan madglade voksne og børn være sammen om at kreere et lækkert måltid. En madlavningsdag som samler den voksne og barnet omkring maden. 

Madhold kun for mænd 

Bliv klogere på at lave mad, så du kan kokkerere mere mad selv. På vores madhold, kun for mænd, garanterer vi hygge på menuen, og sørger for en god gang mad på bordet. Lær at lave sund mad, men også dine livretter, så du kan stå for middagsmaden, når der kommer besøg i det daglige.

Tilmelding til madlavningskursus i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores kurser i mad. Du kan her tilmelde dig kurserne. Hvis listen er tom, er det fordi, at vi for nuværende ikke tilbyder undervisning før næste sæson.

Har du spørgsmål vedrørende vores madlavning, er du velkommen til at kontakte vores undervisere via deres kontaktinformationer inde på de enkelte hold eller kontakt FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér