Skip to content

Selvfølgelig holder vi også efterårsferie i uge 42. Derfor er administrationen lukket hele denne uge. Vi er tilbage igen mandag den 25. oktober 2021. Du ønskes en rigtig dejlig efterårsferie og på gensyn!

Guitarundervisning hos FOF-Vest

Guitar

Undervisning i guitar

Lær at spille toner, melodier og sange på det populære instrument guitar. Du vil i samspil med andre guitarister, som har samme interesse og ønske om at blive bedre med deres guitarspil, forbedre din kunnen på strengeinstrumentet guitar. Vær sammen om musikken i et fællesskab og lær at udvide din viden og formåen inden for guitar.  

Hvordan foregår undervisning i guitar? 

Guitarundervisningen hos FOF-Vest er både for begyndere, øvede og meget erfarne guitarister, hvad enten du er ung eller ældre. Du vil i undervisningen på kurset lære guitarens anatomi, stemme, spille akkorder, lave fingerspil og melodistemme efter tabulatur (guitarnoder). 

Tilmelding til guitarundervisning i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores kurser i guitar. Du kan her tilmelde dig kurserne. Har du spørgsmål omkring guitarundervisning og er du i tvivl om hvilket hold der passer til dig, kan du kontakte vores erfarne underviser - se info inde på holdet eller kontakte os på kontoret på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér