Skip to content

Kontoret har lukket fra og med uge 26 til og med uge 31. Vi er tilbage mandag den 9. august 2021. Du ønskes en rigtig dejlig sommer og på gensyn!

Guitarundervisning hos FOF-Vest

Guitar

Undervisning i guitar

Lær at spille toner, melodier og sange på det populære instrument guitar. Du vil i samspil med andre guitarister, som har samme interesse og ønske om at blive bedre med deres guitarspil, forbedre din kunnen på strengeinstrumentet guitar. Vær sammen om musikken i et fællesskab og lær at udvide din viden og formåen inden for guitar.  

Hvordan foregår undervisning i guitar? 

Guitarundervisningen hos FOF-Vest er både for begyndere, øvede og meget erfarne guitarister, hvad enten du er ung eller ældre. Du vil i undervisningen på kurset lære guitarens anatomi, stemme, spille akkorder, lave fingerspil og melodistemme efter tabulatur (guitarnoder). 

Tilmelding til guitarundervisning i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores kurser i guitar. Du kan her tilmelde dig kurserne. Har du spørgsmål omkring guitarundervisning og er du i tvivl om hvilket hold der passer til dig, kan du kontakte vores erfarne underviser - se info inde på holdet eller kontakte os på kontoret på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér