Skip to content
Lær at tale koreansk med FOF-Vest

Koreansk

Koreanskundervisning

Annyeong haseyo! Bliv introduceret til det koreanske sprog og koreansk kultur. Et land med en historie, der går flere 1000 år tilbage og er fyldt med smuk natur og er kulturelt kendt i store dele af verden grundet deres musik og film. Du bliver undervist af kompetente sprogundervisere, som hjælper dig til at mestre det koreanske sprog og få en forståelse for landets kultur. Der undervises på aftenskolen i koreansk i en eller flere af vores kommuner i Esbjerg, Varde og Fanø. 

Hvordan foregår undervisning i sproget koreansk? 

Der er i undervisningen fokus på at lære grammatik, at tale og forstå, alfabetet, udtale og skabe et større ordforråd. Du er i fællesskab med andre kursister, som deler samme interesse og ønske om at lære sproget. I undervisningen har du mulighed for at stille spørgsmål til underviseren. Undervisningsforløbet bliver tilpasset, og der tages hensyn til den enkeltes niveau, så du får det optimale ud af undervisningen i det koreanske sprog. 

Hvilket niveau skal jeg vælge? 

Koreansk er et sprog som tales i Korea. Undervisningen er både for dig, der har kendskab til sproget, men også for dig, som er helt nybegynder. Vi har koreanskundervisning for alle.  

Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et hold – se info inde på holdet eller kontakt FOF-Vest.

Tilmelding til koreanske sprogkurser i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores kurser i koreansk. Du kan her tilmelde dig kurserne. Hvis listen er tom, er det fordi, at vi for nuværende ikke tilbyder undervisning før næste sæson. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores undervisere via deres kontaktinformationer inde på de enkelte hold eller kontakt FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér