Skip to content

Kontoret har lukket fra og med uge 26 til og med uge 31. Vi er tilbage mandag den 9. august 2021. Du ønskes en rigtig dejlig sommer og på gensyn!

Lær at tale koreansk hos FOF-Vest

Koreansk for letøvede

Koreansk for letøvede

Koreansk for letøvede er kurset for dig, som allerede forstår det koreanske alfabet, men som ønsker at blive endnu bedre til at forstå det, når du ser k-drama, eller film. Hvis du har planer om en tur til Korea, bliver du rigtig klar til at bruge dit koreanske sprog. Vi arbejder videre med udtale, ordforråd, grammatik under dagligdags samtaler. Fx samtale hos købmanden, hjemme eller med venner. Du kommer også til at lære om den koreanske kultur, så du får lettere ved at forstå udtryk i forskellige situationer. Vi fokuserer på samtaleøvelser, du kan bruge når du er sammen med koreansk talende og satser på at du selv laver sætninger og snakker i klassen i hver lektion.
Undervisning foregår både på dansk og koreansk. Du får materialer via e-mail eller e-bøger, der svarer til niveauet, downloadet gratis til brug for undervisningen. Der benytters en gang imellem sangtekster (fx BTS) eller udsnit af film i undervisningen.