Skip to content
Tyskundervisning hos FOF-Vest

Tysk

Tyskundervisning

Guten Tag! Vil du lære tysk? Eller måske genopfriske din eksisterende viden om sproget? Så har vi her hos FOF Vest sprogkursus i tysk på vores aftenskole i en eller flere af kommunerne Esbjerg, Varde, og Fanø. Det tyske sprog har en markant rolle i det europæiske billede, og tales hovedsageligt i vores naboland, Tyskland, Østrig og Schweiz, med regionale forskelle. 

Hvad enten du har brug for at lære det tyske sprog i forbindelse med studier, arbejde eller rejse, vil du blive undervist af kompetente sprogundervisere, og de kender til kulturen i flere af de tysktalende lande.

Hvordan foregår undervisning i sproget tysk? 

I undervisningen arbejdes der med grammatik, forståelse, oversættelse, udtalelse og udvidelse af ordforråd. Til undervisningen har du mulighed for at stille spørgsmål til underviseren. Du er i fællesskab med andre kursister, som deler samme interesse og ønske om at lære sproget. Forløbet bliver tilpasset til den enkeltes niveau, så du får det optimale ud af tyskundervisningen.

Hvilket niveau skal jeg vælge? 

Tysk er et sprog der bliver talt i blandt andet Belgien, Østrig og Luxembourg. Undervisningen er både for dig, der har kendskab til sproget, men også for dig, som er helt nybegynder. Vi har tyskundervisning for alle.  

Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold – se info inde på holdet eller kontakt FOF Vest.

Tilmelding til tyske sprogkurser i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se og tilmelde dig alle vores kurser i tysk. Hvis listen er tom, er det fordi, at vi for nuværende ikke tilbyder undervisning før næste sæson.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores undervisere via deres kontaktinformationer inde på de enkelte hold eller kontakt FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér