Skip to content
Tyskundervisning hos FOF-Vest

Tysk for letøvede

Tysk - letøvet niveau

Her har du som udgangspunkt et godt kendskab til tysk, men ønsker at øve din udtale samt få øvet den skriftlige fremstilling.

Vi vil her gå ind i grammatikken og få øvet den skriftlige fremstilling ved hjælp af oversættelser. Herudover vil der være gruppearbejde med aktuelle og relevante tekster. Du skal forvente, at der forud for hver lektion skal bruges ca. 45 min. til forberedelse.

Hos FOF Vest giver vi dig en viden og færdigheder omkring det tyske sprog, og dets nuancer, som gør dig i stand til at føre en samtale og forbedre dit sproglige niveau.

Vi tilrettelægger en undervisning som tilgodeser dine behov. Vi lægger stor fokus på udtalen og et øget ordforråd. Vi anvender aktuelle tekster, som tager udgangspunkt i turisme og samfundsforhold, som er relateret til danske og tyske steder.

Forud for hver lektion vil du få tilsendt materiale så du har mulighed for at forberede dig til næste lektion. Der vil forekomme hjemmearbejde, i form af oversættelsesopgaver, samt tekster til gennemlæsning.

Undervisningen foregår i trygge rammer, i åbne og lyse lokaler. Hvor du i høj grad selv har mulighed, for at være med til at sætte dit præg på undervisningen, i forhold til at spille ind med faktuelle emner.