Grøndahl

Grøndahls verden

Kom med på oplevelse i Anders og Hanne Birgitte Grøndahls forunderlige verden. Få glæde af deres store fortællelyst når du tages med på smukke ture, introduceres for lækker italiensk mad, italienske opskrifter og udsøgte italienske vine. Det hele er naturligvis tilsat en god portion humor.

Hvad end du er livsnyder med trang til slentreture og rejser eller italienske middage og vine, har Grøndahl noget at byde på.

Tag Rom med hjem dit køkken

Har du mod på selv at kaste dig ud i den italienske gastronomi, kan du i selskab med Hanne Birgittes og Anders’ vejledning tilberede god mad fra det romerske køkken. Lav mad, som var du på italiensk restaurant. Italiensk vin vil under aftenen flyde i glassene og de italienske opskrifter kan tages med hjem.

Skal du på ferie i Italien, er der også mulighed for at få indsigt i parrets italienske og romerske favoritter.

Forkæl dig selv! Tilmeld dig de spændende kurser hos FOF Nordsjælland her på siden. Der er rift om pladserne, så du skal være hurtig!

Rejs med Grøndahl

Hanne Birgitte og Anders Grøndahl arrangerer i 2020 livsnyderrejser til Italien: Til Bologna og Rom. Ring til FOF Nordsjælland (3963 7010) og bliv skrevet på en uforpligtende interesseliste.

Læs om alle rejserne her

Grøndahl

Rejs med Hanne Birgitte og Anders Grøndahl

Grøndahl

Romersk vellevned

Grøndahl

Sensommerhaver i Sverige