Børn og familie

Kurser for børn og hele familien

I FOF Nordsjælland understøtter vi børns kreative sider, og sørger for aktiviteter og kurser for børn og hele familien. Det kan være sjovt at dyrke motion eller lave mad sammen, og vi har derfor flere tilbud hver sæson. Læs mere omkring vores kurser for børn i Nordsjælland, eller tilmeld dig med det samme et af holdene. 

Læs mere

Heltetræning for børn – find din indre helt

FOF Nordsjællands mål er at tilbyde kurser der er udviklende, udfordrende og lærerige. Hvis du ønsker at blive den bedste udgave af dig selv, din egen helt, kan du komme med til vores Heltetræning. Her arbejder vi med at finde din indre eller ydre helt. Heltetræning er med til at gøre børnehavebørn skoleparate og større børn mere undervisningsparate.

Du kan komme med til Heltetræning for børn i Hillerød, Hørsholm, Gentofte og Værløse.

Ballet for børn

FOF Nordsjælland tilbyder ballet for børn i Hørsholm.

Madlavning for børn og voksne – chokoladekursus, flødeboller, og nem hverdagsmad

Er du og dit barn mere til andre former for kreative kurser? Så kan i deltage på et af vores madlavningskurser for børn. Her kan I lære at lave spændende retter fra alverdens køkkener, samtidig med at børnene lærer at begå sig i et køkken. Du kan f.eks. lære at lave de lækreste flødeboller og hjemmelavede chokolader eller hvad med at kaste jer ud i et hyggeligt og inspirerende kursus i nem hverdagsmad?

Har du spørgsmål?

Læs det aktuelle program nedenfor, og tilmeld jer et af vores mange kurser. Har i spørgsmål, så kan I altid kontakte os på 39 63 70 10 eller på email: kontakt.nordsjaelland@fof.dk

Børn og familie

Kreativt

Børn og familie

Yoga

Børn og familie

Børneballet

Børn og familie

Heltetræning

Madlavning for børn og voksne i Nordsjælland
Børn og familie

Børn og voksne i køkkenet