Børn og familie

Børneballet

Ballet for børn i Nordsjælland

Ballet er for store som små, kraftigt byggede som tynde af statur, for de elegante og for alle os andre.  FOF Nordsjælland tilbyder balletundervisning i Nordsjælland, for alle der gerne vil lære at danse ballet. Kom og vær med!

Læs mere

Undervisning i ballet for børn

Ballet er for alle, der ønsker at få styrket kroppen og samtidig blive mentalt stimuleret gennem små koreografier og teknikøvelser. Dansen bliver på disse hold brugt som et sjovt redskab til at arbejde med koncentration, koordinering og indlæring. Sammen, vil vi arbejde med kropsøvelser til god musik og rytmik, samtidig med at vi får sved på panden, træner smidighed og styrke og har det sjovt.

Vi tilbyder Ballet for børn og unge. Vi har ballet for 3-4 år, 5-6 år samt ballet for børn mellem 7-8 år. Kom og vær med!

Hvem kan deltage på kurserne i ballet?

Vi tilbyder balletundervisning for børn i forskellige aldersgrupper. Vores balletundervisning er for begyndere, for dem der gerne vil lære grundteknikkerne indenfor denne danseart.

Hvor finder jeg undervisning i ballet i Nordsjælland?

FOF Nordsjælland tilbyder balletundervisning i Hørsholm. De aktuelle tidspunkter kan du se nederst på siden.

Tilmelding til børneballet

Hvis du gerne vil vide mere om undervisningen, så kan du få mere information om kurset i menuen til venstre. Tilmelding sker her på siden.

Har du yderligere spørgsmål, så kontakt FOF Nordsjælland på tlf: 39 63 7010  eller mail: kontakt.nordsjaelland@fof.dk