Børn og familie

Heltetræning

Heltetræning for børn – lad dit barn blive ”helten i sit eget liv”

Du har måske set film om Superhelte, spillet et spil, læst en bog, men har du nogensinde været helt? Denne sæsons tema er Nice Ninja. Nice Ninja henter inspiration fra superhittet LEGO-Ninjago i både serien og filmen, men også filmen Kung Fu Panda, Ninja Turtles og Batman. Helteskolen har været med til at lave stunt- og stagefight scener til Ninjago-serien og dansen fra LEGO friends. Derfor indgår der mange elementer fra serien i vores Heltetræningsprogram. I samarbejde med Forening for Heltetræning, tilbyder FOF kurser i Heltetræning for børn og unge.

Læs mere

Livstryghed og selvbevidsthed

Heltetræning udvikler dit barns styrker og hjælper det med at lære nye sider af sig selv at kende, så det kan begå sig og stå stærkt i sig selv. Gennem praktisk dannelse skaber vi livstrygge og selvbevidste børn med højt selvværd.

Der er tale om en dannelsesrejse i et 12 ugers forløb med afsluttende Heltetest og Heltefest. Hver gang indeholder en ny færdighed, der er med til at gøre dit barn livstryg, social og livsduelig. Vi træner børn i heltemod, viljestyrke, nærvær, nysgerrighed, selvkontrol og vedholdenhed.

Hvordan foregår undervisningen i heltetræning?

Der er 12 gange Heltetræning i Nordsjælland, med afsluttende Heltetest og Heltefest. Hver gang indeholder en ny færdighed. Hvis barnet er utrygt, kan en forælder opholde sig i lokalet i kortere tid og er ellers velkommen d. 1, 6, 11 og 12 mødegang.

Har du spørgsmål?

Læs mere om Heltetræning på heltetræning.dk eller kontakt FOF Nordsjælland på kontakt.nordsjaelland@fof.dk.