Børn og familie

Heltetræning

Heltetræning for børn

Lad dit barn blive ”Helten i sit eget liv”

Du har måske set film om Superhelte, spillet et spil, læst en bog, men har du nogensinde været helt? Denne sæsons tema er Superhelte, og hvem vil ikke gerne være ligesom Hulk, Superman, Spiderman, Batman, Supergirl, Catwoman, eller Ironman?

I samarbejde med Forening for Heltetræning, tilbyder FOF kurser i Heltetræning for børn og unge.

Heltetræning udvikler dit barns styrker og hjælper det med at lære nye sider af sig selv at kende, så det kan begå sig og stå stærkt i sig selv. Gennem praktisk dannelse skaber vi livstrygge og selvbevidste børn med højt selvværd.

Der er tale om en dannelsesrejse i et 12 ugers forløb med afsluttende Heltetest og Heltefest. Hver gang indeholder en ny færdighed, der er med til at gøre dit barn livstryg, social og livsduelig. Vi træner børn i heltemod, viljestyrke, nærvær, nysgerrighed, selvkontrol og vedholdenhed.

Der er 12 gange Heltetræning i Nordsjælland, med afsluttende Heltetest og Heltefest. Hver gang indeholder en ny færdighed.

Hvis barnet er utryg kan en forælder opholde sig i lokalet i kortere tid og er ellers velkommen d. 1, 6, 11 og 12 mødegang.

Se film om Heltetræning her.

Læs mere om Heltetræning på heltetræning.dk.