Børn og familie

Yoga

Dyrk familieyoga i Nordsjælland

Familieyoga er en nærværende måde at være sammen på. I lære de forskellige yogastillinger at kende, og øvelserne laver vi på børnenes præmisser.

Læs mere

Yogakurser for børn og voksne

FOF Nordsjælland tilbyder fire familieyoga kurser i Nordsjælland, på hold  for de 2 – 7-årige, 3 – 5-årige,  for de 4 – 6-årige, for de  7– 8-årige og de 10-14 årige.

 Vi leger med yogaen og får samtidig strakt og styrket kroppens muskler og led. Ligesom med almindelig yoga, vil vi arbejde med meditation og såkaldt yoga-søvn. Du og dine børn vil lære at finde en indre ro og lytte til kroppens signaler, og dermed lære sig selv bedre at kende. Efter hver yogatime vil der være afspænding, hvor vi får løsnet op for spændinger i kroppen.

Familieyoga er en god måde at være nærværende sammen som familie på, samtidig med at det øger børnenes kropsbevidsthed. 

Hvem kan deltage i familieyoga?

Vi tilbyder to familieyoga hold: yoga for børn i mellem 1½ -8-årige. Priserne er for én voksen med ét barn.

Hvor kan jeg gå til familieyoga i Nordsjælland?

FOF Nordsjælland tilbyder Familieyoga i Charlottenlund og Hørsholm. Du kan nedenfor se de aktuelle tidspunkter og placeringer for hvert hold.

Har du spørgsmål?

Har du brug for mere information, så kan du læse mere om undervisningen under hvert yogahold. Har du yderligere spørgsmål, så kontakt os på tlf: 39 63 7010  eller mail: kontakt.nordsjaelland@fof.dk