Børn og familie

Familieyoga 3-6 år

Familieyoga 3-6 år 

Yoga for børn er en sjov og lærerig måde for børn at bevæge sig og lære deres egen krop at kende. Vi arbejder med øvelser for både for kroppen og sindet og det at være opmærksom (at stilne tanker).

Undervisningen indeholder åndedrætsøvelser, yogastillinger og afspænding. Alle får rørt sig, leget og får afspændt kroppen og ladt energien op igen inden de skal videre i deres dag.

På et yogahold for børn og familier laver vi altid solhilsner, som er en række yogaøvelser sat sammen til en serie. Børnene lærer dem hurtigt at kende, og vi bygger videre på detaljerne i solhilsnen i forløbet - små skridt gang for gang, så børnene for succes og lærer at bruge kroppen og lærer kroppen at huske.

Som på alle yogahold er det også vigtigt her, at man er med til de øvelser man har lyst til. Det er ok at kigge på eller sige nej tak til en øvelse.

Der vil hver gang være noget nyt, som kan være alt fra en oplæst historie med tilhørende yogaøvelser, yoga-disko eller et lille eventyr som børnene skal på, og noget børnene kender. Det er vigtigt at have det sjovt også! Vi leger og hygger og har ikke travlt på holdene, og det hele kører i et dejligt tempo, hvor alle kan være med.