Foredrag

Kom til spændende foredrag med aktuelle foredragsholdere i Nordsjælland

Udvid din horisont, og få indsigt i emner, der interesserer dig. Vi har altid aktuelle og interessante emner på programmet, der omfavner både kultur, sundhed, samfund, politik og det mere spirituelle. Vi har foredrag for enhver smag, og der vil helt bestemt også være noget for dig.Tilmeld dig allerede i dag.

Covid-19: Bemærk, at FOF Nordsjælland følger de til enhver tid gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen vedrørende forsamlinger.

Læs mere

Mød de kendte foredragsholdere

FOF Nordsjælland byder hver sæson på foredrag med forskellige kendte og aktuelle personer. I efteråret byder vi blandt andet på foredrag med tv-læge Peter Qvortrup Geisling i Hellerup, som i et tankevækkende foredrag og med en god portion humor vil fortælle historier fra sin lange karriere. Han vil også give en status på Covid-19/coronavirus-situationen og sætte sygdommen i perspektiv.

Eller hvad med en aften på Ordrup Gymnasium i godt selskab med den prisvindende dansk-kurdiske forfatter Sara Omar? Sara Omar læser op fra sit forfatterskab og fortæller om Skyggedanseren, og foredraget giver et indblik i debatten om ligestilling og rettigheder i Mellemøsten.

Der er også mange gode råd og tips til børnefamilierne, når Lola Jensen gæster FOF Nordsjælland i Helsinge til en aften med masser af inspiration til en bedre hverdag og mere sikker handling som forældre.

Se alle vores foredrag i menuen til venstre, og tilmeld dig.

Foredrag om filosofi, psykologi, livsstil og sundhed

Hvis du gerne vil vide mere om et bedre velvære, nye kostvaner og mindre allergi, så kom til et af vores foredrag om sundhed og livsstil. Få et overblik over foredragene her, og tilmeld dig med det samme.

Spændende kultur- og rejseforedrag

Du kan også blive klogere på musik, litteratur og teater, eller tage på eventyr med foredragsholdere, der beretter om spændende rejser, oplevelser og kulturmøder. Du kan se og tilmelde dig vores foredrag om kultur og rejser her.

Foredrag om aktier og investering

Vil du gerne blive klogere på aktiehandel, eller vil du blive bedre til at investere og bevare overblikket over din privatøkonomi? Så er vores aktie- og investeringsforedrag noget for dig. Se alle foredragene her.

Har du spørgsmål?

Hvis du har nogen spørgsmål til vores foredrag eller gerne vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 3963 7010 eller mail kontakt.nordsjaelland@fof.dk.

Foredrag

Kendte foredragsholdere

Foredrag

Kultur og rejser

Foredrag

Sundhed og livsstil

Bente Klarlund Pedersen foredrag i FOF gentofte
Foredrag

Naturvidenskab

Foredrag

Økonomi og aktiehandel

Foredrag

Caféer og foredragsrækker