Foredrag

Økonomi og aktiehandel

Kurser i privatøkonomi og i aktiehandel i Nordsjælland

Få en grundlæggende introduktion til aktier og værdipapirmarkedet eller brug mere opmærksomhed på det, du allerede har investeret. Hos FOF Nordsjælland kan du lære mere om aktier og investeringer.

Vi har samlet en række kurser, der kan hjælpe dig med at blive klogere på aktiehandel, investeringer og dine privatøkonomiske dispositioner. Giv din privatøkonomi og dine investeringer en seriøs behandling og lær at forøge din opsparing. Du kan se de aktuelle hold i menuen til venstre, hvor du også kan tilmelde dig.

Vores undervisere:

Uffe Dreiser

Uffe Dreiser er en garvet herre i finansverdenen, udlært i Danske Bank og har arbejdet både nationalt og internationalt i nogle af verdens største finanscentre. I de sidste godt 10 år har han været selvstændig finansiel rådgiver. Han er løbende på Børsen Play med kommentarer omkring aktiemarkedet og medvirkede sidste år i bogen Daytrader – Danmarks bedste børshandlere afslører deres strategier. Uffe har et kæmpe kendskab til de finansielle markeder og deler her ud af sin viden omkring aktier og swing trading. Han vil blandt andet indføre dig i den tekniske analyse, han selv benytter, når han handler.

 

Karsten Engmann Jensen

Karsten Engmann Jensen er uddannet økonom fra Københavns Universitet og Danmarks Nationalbank. Han er kendt som DR’s økonomiske ekspert, hvor han blandt andet har vurderet familiers økonomi i TV programmet DR Penge og forbrugerprogrammet Forbrugertesten. Han har også rådgivet om økonomi på TV2 og for dagbladet Børsen. I dag rådgiver Karsten Engmann Jensen familier, der ønsker mere overskud i deres hverdag i Pengeministeriet, som han er stifter af. Han er forfatter til bøger om opsparing, investering og privatøkonomi såvel til voksne som til unge i teenageårene.

Axel Steuch

Axel Steuch er forfatter til bogen Vinderstrategier i aktiemarkedet. Han har 40 års erfaring med investering i de finansielle markeder og fra erhvervslivet, bl.a. som konsulent for Verdensbanken, direktør for investeringsforeningen PrivatInvest og direktør for AMA Asset Management.