Gravid, efterfødsel og baby

Træn før og efter din graviditet med dit barn hos FOF Nordsjælland

Hos FOF Nordsjælland kan du træne både under og efter din graviditet. Det er vigtigt at holde dig i form under graviditeten, ligesom det er vigtigt at begynde at træne efter graviditeten, når kroppen er klar. FOF Nordsjælland tilbyder både træning til dig under graviditeten samt efterfødselskurser for dig og dit barn. Du får styrket kroppen, og du får dyrket motion sammen med dit barn.

Læs mere

Efterfødselskurser træner bækkenbunden, ryggen og lårene

En fødsel kan være hård ved kroppen, og det kan betyde spændinger og ømme muskler. På et efterfødselskursus får du trænet din bækkenbund, styrket maven, ballerne, lårene og ryggen. Det er med til at styrke din krops muskler og forbedre din kropsholdning samt løsne op for spændinger. Du får dermed mere overskud og en bedre følelse i kroppen. For børnene laver vi forskellige øvelser, som stimulerer deres sanser for balance, syn og berøring. På den måde får børnene også noget ud af træningen.

Hvornår kan jeg starte med mit barn til et efterfødselshold?

Du kan starte fra 4 uger efter fødslen, og lidt senere ved kejsersnit. Hvis I er en mødregruppe der gerne vil følges til undervisningen, skal I kontakte FOF Nordsjælland. Der vil være plads i undervisningen til at amme, skifte ble og sovende babyer.

Vi tilbyder også flere typer babymotorik og babysvømning. Giv dit barn den bedste motoriske start på livet ved at tilmelde jer til Babymotorik, Tumlingeleg og babymotorik eller babysvømning og efterfødselstræning.

Hvor afholder I undervisningen?

Vi afholder efterfødselskurser i Charlottenlund, Fredensborg og Hellerup. Du kan se de aktuelle tidspunkter nedenfor. Det er muligt at tilmelde sig holdet løbende, selvom det er gået i gang.

Har du spørgsmål?

Se nærmere under holdet, og få flere informationer om vores efterfødselskurser.

Tilmeld dig under det enkelte hold, og få en god oplevelse for dig og dit barn.

Hvis du har spørgsmål, så kan du altid kontakte os på tlf: 39637010 eller mail: kontakt.nordsjaelland@fof.dk.

Gravid, efterfødsel og baby

Vandtræning for gravide

Gravid, efterfødsel og baby

Efterfødsel

Gravid, efterfødsel og baby

Babysvømning

Gravid, efterfødsel og baby

Babymotorik og tumlingeleg