Gravid, efterfødsel og baby

Efterfødsel

Kom i form efter fødslen hos FOF Nordsjælland

For dig der har været igennem en graviditet og gerne vil komme i form igen, tilbyder FOF Nordsjælland efterfødselsgymnastik for dig og dit barn. Du får styrket kroppen, og du får dyrket motion sammen med dit barn. Læs videre eller tilmeld dig et af kurserne nedenfor.

Læs mere

Efterfødselskurser træner bækkenbunden, ryggen og lårene

En fødsel kan være hård ved kroppen, og det kan betyde spændinger og ømme muskler. På et efterfødselskursus får du trænet din bækkenbund, styrket maven, ballerne, lårene og ryggen. Det er med til at styrke din krops muskler og forbedre din kropsholdning samt løsne op for spændinger. Du får dermed mere overskud og en bedre følelse i kroppen. For børnene laver vi forskellige øvelser, som stimulerer deres sanser for balance, syn og berøring. På den måde får børnene også noget ud af træningen.

Hvornår kan jeg starte med mit barn til et efterfødselshold?

Du kan starte fra 4 uger efter fødslen, og lidt senere ved kejsersnit. Hvis I er en mødregruppe der gerne vil følges til undervisningen, er I velkomne til at kontakte FOF Nordsjælland. Der vil være plads i undervisningen til at amme, skifte ble og sovende babyer.

Hvor afholder I undervisningen?

Vi afholder efterfødselskurser i Charlottenlund, Espergærde og Hørsholm. Du kan se de aktuelle tidspunkter nedenfor. Det er muligt at tilmelde sig holdet løbende, selvom det er gået i gang.

Har du spørgsmål?

Se nærmere under holdet, og få flere informationer om vores efterfødselskurser. Tilmeld dig under det enkelte hold, og få en god oplevelse for dig og dit barn. Hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte os på tlf.: 39 63 7010 eller mail:  kontakt.nordsjaelland@fof.dk