IT | Foto | Økonomi

Boost din formue før du går på pension

Karsten Engmann Jensen foredrag i FOF Gentofte

Boost din formue før du går på pension

Karsten Engmann Jensen

Kurset er til dig, der vil planlægge din pensionsopsparing i god tid. Gør en god investering. Brug nogle timer med fokus på din pension. En investering, der både booster din formue og giver større tryghed om din tredje alder. En økonomisk plan giver nemlig langt flere penge til dig end mange små besparelser. Kom og vær med til en aften, hvor der er tid til at tale om optimering af din formue og udbetalinger.

Karsten Engmann Jensen er stifter af Pengeministeriet, som rådgiver mennesker om opsparing, investering og optimering af pensionsudbetalingerne.
Han er uddannet økonom fra Københavns Universitet og Danmarks Nationalbank og er kendt som DR’s økonomiske ekspert, hvor han blandt andet har vurderet familiers økonomi i TV programmet DR Penge og forbrugerprogrammet Forbrugertesten. Han har også rådgivet om økonomi på TV2 og for dagbladet Børsen. I dag rådgiver Karsten Engmann Jensen familier, der ønsker mere overskud i deres hverdag i Pengeministeriet, som han er stifter af. Han er forfatter til bøger om opsparing, investering og privatøkonomi såvel til voksne som til unge i teenageårene.
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
2010220
tor 20-02-20 17:00
Hillerød
Karsten Engmann Jensen
1 gange
Kr. 205
2010215
tir 12-05-20 17:00
Charlottenlund
Karsten Engmann Jensen
1 gange
Kr. 205