IT og kommunikation

Kommunikation

Bliv bedre til skriftlig og mundtlig kommunikation hos FOF Nordsjælland

Vil du gerne lære at skrive mere fængende tekster? Drømmer du om at kunne kommunikere og præsentere med ro i maven og mere selvsikkerhed? Eller har du brug for gode råd til kommunikationen med dine nære relationer? Så har vi med garanti et kursus for dig.

Læs mere

Lær at skrive bedre og få styr på teksten

FOF Nordsjælland tilbyder skrivekurser til alle, der gerne vil arbejde med tekst og ønsker ny inspiration. Du kan deltage på et kursus, der fokuserer på at få fyldt din værktøjskasse op. Underviserne vil give dig inspiration, så du kan færdiggøre dine tekster og give inspiration til de kommende. Du får lært værktøjer og teknikker, der kan hjælpe dig med sproget og fortællingen. Underviserne er selv forfattere og kan derfor hjælpe dig på vej med spændende oplæg og skriveøvelser.

Bliv bedre til at lave præsentationer

Bliver du ofte nervøs, når du skal præstere eller tale foran andre mennesker – hvad enten det er i en forsamling på arbejdet eller i dagligdagen? Tag et kursus i præsentationsglæde, og lær gode taleteknikker til at formidle med mere ro i maven.

Styrk kommunikationen i parforholdet, venskabet eller med dine kolleger

Som noget helt nyt kan du nu gå til kursus i mundtlig kommunikation med en partner hos FOF Nordsjælland, hvor I lærer at tale bedre sammen og lytte til hinanden. Du kan tage kurset med din kæreste, kollega, ægtefælle, forælder, ven eller en anden nær relation. I får værktøjer, som I nemt kan bruge derhjemme og fremover.

Hvor kan jeg gå til kommunikationskurser i Nordsjælland?

FOF Nordsjælland tilbyder kurser i kommunikation i Klampenborg, Tisvildeleje, Hillerød, Helsinge og Charlottenlund. De aktuelle tidspunkter kan du se nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig et eller flere af kurserne.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til FOF Nordsjællands kommunikationskurser, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 3963 7010 eller mail: kontakt.nordsjaelland@fof.dk.