IT og kommunikation

Kommunikation

Bliv bedre til at skrive din bog på aftenskole i Nordsjælland

Vil du gerne lære at skrive mere fængende? Vil du gerne lære nogle skriveværktøjer at kende? Så tilmeld dig et af vores skrivekurser i Nordsjælland. Her kan du få lært nye værktøjer at kende og lære, hvordan du konstruerer din tekst bedre, så den bliver mere fængende.

Lær at skrive bedre og få styr på teksten

FOF Nordsjælland tilbyder skrivekurser til alle der gerne vil arbejde med tekst og ønsker ny inspiration. Du kan deltage på et kursus, der fokuserer på at få fyldt din værktøjskasse op. Underviserne vil give dig inspiration, så du kan færdiggøre dine tekster og give inspiration til de kommende. Du får lært værktøjer og teknikker, der kan hjælpe dig med sproget og fortællingen. Underviserne er selv forfattere og kan derfor hjælpe dig på vej med spændende oplæg og skriveøvelser.

Læs mere

Hvem kan deltage på kurser i skrivning?

Alle, der er interesseret i at lære at skrive en bog, eller har brug for hjælp til at skrive, kan deltage. Alle får hjælp og vejledning til eksisterende tekster, og igennem skriveøvelser vil du lære teknikker at kende, som kan hjælpe din tekst på vej.

Hvor kan jeg gå til skrivekurser i Nordsjælland?

FOF Nordsjælland tilbyder skrivekurser i Helsinge og Hillerød. De aktuelle tidspunkter kan du se nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig et, eller flere af kurserne.

Du kan læse mere om kurserne i skrivning, og hvis du har spørgsmål, kan du kontakte FOF Nordsjælland på tlf: 3963 7010 eller mail: kontakt.nordsjælland@fof.dk