Kreativt

Kreative kurser for alle i Nordsjælland

Hos FOF Nordsjælland har du masser af muligheder for at udfolde din kreative åre. Vi tilbyder mange forskellige kreative kurser i Nordsjælland, hvor du kan lære et nyt håndværk eller bliver bedre til det, som du allerede har interesse for.
Du kan lære at tegne og male på et af vores tegnekurser eller malekurser. Her vil vi arbejde med det grundlæggende, og hvis du har erfaring fra tidligere, vil vi kunne give dig inspiration. Er du interesseret i at lære at sy og strikke? Så tilbyder vi også forskellige kurser i syning og strikning.

Ud over maling, tilbyder vi også værksteder, hvor du kan lære trædrejning, stenslibning og keramik. Vil du blive bedre til at skrive eller til at tage billeder? Så tilbyder vi skrivekurser og kurser i fotografi.

Bliv inspireret i et hyggeligt fællesskab med andre, der har samme interesse som dig. Du kan se flere informationer om de enkelte kreative hold nedenfor.

Bemærk, at der på flere kreative fag må medregnes en materialeudgift, der afregnes med underviseren. Yderligere kan der også være venteliste på nogle af de mere populære hold, så du skal være hurtig for at få en plads.

Læs mere

Hvor finder jeg et tegne og malekursus?

Vi tilbyder flere forskellige tegne og malekurser i Gentofte, Allerød, Farum, Fredensborg, Gilleleje, Helsinge, Hillerød, Hørsholm, Snekkersten og Værløse.

Vi tilbyder både malekurser i akrylmaling og akvarelmaling. Vores tegnekurser spænder over både portrættegning, klassisk tegning og tusch.

Jeg vil gerne lære at sy og strikke?

Du kan komme i gang med håndarbejdet i Gentofte, Espergærde, Gilleleje, Helsinge, Hillerød, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted Kyst og Snekkersten. På vores sykurser kan du lære at sy og tilskære, mens du på vores strikkekurser lærer både at strikke og hækle. 

Hvor finder jeg et kursus med håndværk?

Vi tilbyder flere forskellige kurser i Gentofte, Græsted, Farum, Hillerød, Nivå og Værløse.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på 3963 7010 eller kontakt.nordsjælland@fof.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende kreative kurser eller andre fag.

Kreativt

Tegne- og malekurser

Kreativt

Værksteder

Kreativt

Sykurser

Kreativt

Strikke- og hæklekurser

Kreativt

Fotokurser