Kreativt

Kreative kurser for alle i Nordsjælland

Hos FOF Nordsjælland har du masser af muligheder for at udfolde din kreative åre ved at lære et nyt håndværk eller bliver bedre til det, som du allerede har interesse for. Du kan f.eks. lære eller blive bedre til at tegne og male eller sy og strikke, eller du kan prøve kræfter med trædrejning, stenslibning og keramik. Hvis du vil blive bedre til at tage billeder, kan du også gå til fotokurser hos os. Bliv inspireret i et hyggeligt fællesskab med andre, der har samme interesse som dig. 

Læs mere

Hvor finder jeg et tegne- og malekursus?

Vi tilbyder både malekurser i akrylmaling og akvarelmaling. Vores tegnekurser spænder over både portrættegning, klassisk tegning og tusch. Vi tilbyder flere forskellige tegne og malekurser i Gentofte, Allerød, Farum, Fredensborg, Gilleleje, Helsinge, Hillerød, Hørsholm, Snekkersten og Værløse.

Vil du gerne lære at sy eller strikke?

Du kan komme i gang med håndarbejdet i Gentofte, Espergærde, Gilleleje, Helsinge, Hillerød, Humlebæk, Hørsholm, Rungsted Kyst og Snekkersten. På vores sykurser kan du lære at sy og tilskære, mens du på vores strikkekurser lærer både at strikke og hækle. 

Lav spændende dekorationer og pileflet

På vores kreative håndværkskurser kan du prøve kræfter med mange forskellige håndværk. Vi tilbyder kreative kurser, hvor du bruger hænderne og får skabt genstande i forskellige materialer. Hver sæson tilbyder vi en lang række kurser som kan inspirere til at være udenfor og arbejde med spændende materialer.  På kurset i pileflet vil du lære, hvordan man skaber kurve og stativer ud af pil, og lærer hvordan man fletter og arbejder med materialet. Op til jul kan du deltage på et kursus i at lave juledekorationer af kogler og mos. Få skabt dine egne dekorationer til at pynte huset op med til advent og jul.

Materialer på kreative kurser

Bemærk, at der på flere kreative fag må medregnes en materialeudgift, der afregnes med underviseren. Yderligere kan der også være venteliste på nogle af de mere populære hold, så du skal være hurtig for at få en plads.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på 3963 7010 eller kontakt.nordsjælland@fof.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende kreative kurser eller andre fag.

Kreativt

Værksteder

Kreativt

Tegning og maling

Kreativt

Syning, strik og hækling

Tag et fotokursus på aftenskole i FOF Nordsjælland
Kreativt

Foto