Kreativt

Foto

FOF Nordsjælland tilbyder kurser i digital fotografering og billedbehandling

Få lært at bruge dit kamera eller tage bedre billeder på et af vores kurser i fotografering i Nordsjælland. Vi har kurser, der fokuserer på det at tage bedre billeder og særlige teknikker, der kan skabe bedre forhold for fotografiet. Vi har også kurser for dig, der gerne vil lære at billedbehandle i f.eks. Photoshop.

Læs mere

Fotokursus for begyndere og øvede

Vores fotokurser er for alle, uanset om du har taget billeder før eller ej. Hvis du er begynder, vil du lære at bruge dit kameras mange funktioner og lære at tage bedre billeder. Her lærer du, at auto ikke behøver være din foretrækkende indstilling, men hvordan du selv indstiller dit kamera. For øvede vil der være mulighed for at blive bedre til at gøre forholdene optimale for dit billede, eller særlige måder at tage billeder på eller hvordan du arbejder med dem, når de skal redigeres. I denne sæson kan vi tilbyde følgende fotokurser:

  • Billedbehandling i photoshop - begyndere 
  • Få styr på fotografering
  • Få styr på fotografering - videregående
  • Foto – slut med auto
  • Billeder på computeren – lær at gemme billeder og tage sikkerhedskopier
  • Leg med lys

Hvem kan deltage på kurserne?

Alle der har interesse i  foto, kan deltage på vores fotokurser. Nogle af kurserne forudsætter dog at du allerede kender dit kamera, og kan bruge dets forskellige indstillinger.

Hvor afholdes der kurser i fotografering?

Vi tilbyder fotokurser i Gentofte, Hørsholm, Farum, Hillerød og Helsingør. Du kan se de aktuelle tidspunkter nedenfor, hvor du også kan læse mere om hvert enkelt kursus.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Nordsjælland på tlf: 39 63 70 10 eller mail: kontakt.nordsjaelland@fof.dk.