Kreativt

Tegning og maling

FOF Nordsjælland tilbyder mange spændende kurser i tegning og maling

Lær at tegne og male på et af vores kurser i Nordsjælland. Uanset om du har tegnet eller malet før, tilbyder vi inspirerende tegnekurser og malekurser, hvor du kan slippe kreativiteten løs. Er du interesseret? så læs videre eller tilmeld dig nedenfor.

Læs mere

Tegnekurser og malekurser for begyndere og øvede

For dig der er interesseret i tegning eller maling, tilbyder vi forskellige tegnekurser og malekurser hver sæson. Her kan du prøve kræfter med forskellige måder at udtrykke sig på.

Vi tilbyder tegnekurser og malekurser for begyndere og øvede deltagere. Du vil prøve kræfter med blyant og forskellige former for maling. Du kan f.eks. tilmelde dig grundkurser i tegning og maling, akvarelmaling for begyndere eller med nye teknikker, klassisk tegning, croquis og akrylmaling. De fleste kurser er tilrettelagt således, at du får en personlig vejledning ud over den fælles undervisning.

Oplysninger om kurserne står under hvert kursus.

Hvor finder jeg et tegne- og malekursus i Nordsjælland?

FOF Nordsjælland tilbyder kurser i tegning og maling rundt om i Nordsjælland. Du kan nedenfor se de aktuelle placeringer, og de aktuelle kurser.

Vi tilbyder akvarelkurser i Gentofte, Farum, Fredensborg, Helsinge og Hillerød. Malekurser med akryl og olie finder du i Fredensborg, Gilleleje, Hillerød og Værløse. Kurser hvor du tegner med blyant, farveblyanter, kul, olie-/pastelkridt tilbyder vi i Farum, Fredensborg, Hillerød, Lillerød og Hørsholm.

Tilmelding til kurserne i tegning og maling

Er du interesseret i at tilmelde dig et tegnekursus eller malekursus? Så kan du tilmelde dig nedenfor, eller i menuen til venstre.

Under hvert hold kan du få yderligere information om kurserne, undervisningen og underviseren.

Tegning og maling

Akvarel

Tegning og maling

Maling

Tegning og maling

Tegning

Tegning og maling

Tegning/maling kombi