Kreativt

Værksteder

Gå på værkstedskurser i Nordsjælland

Vi tilbyder værkstedskurser for dig, der gerne vil arbejde med hænderne og prøve kræfter med forskellige håndværk. Du kan slippe din fantasi løs og skabe spændende genstande i glas, keramik, træ eller andet. Så hvis du gerne vil bruge hænderne, skal du tilmelde dig nedenfor.

Læs mere

Værkstedskurser giver dig inspiration til at skabe selv

Vores værksteder er for dig, der gerne vil arbejde med hænderne og lære gamle håndværk at kende. Vi tilbyder en række forskellige værkstedskurser, hvor du kan skabe genstande i mange forskellige materialer. Er du interesseret i at arbejde med glas, ler eller træ? Så vil der være mulighed for at prøve kræfter med både keramik, glasfusing og trædrejning. Du vil på kurserne få vejledning og introduktion til, hvordan man arbejder med den bestemte type håndværk. Der vil være tale om individuel vejledning, så uanset om du har haft kendskab til håndværket tidligere eller ej, kan du hente inspiration.

Hvor finder jeg værkstedskurser i Nordsjælland?

FOF Nordsjælland tilbyder værksteder i Gentofte, Græsted, Farum, Hillerød, Værløse og Nivå. De aktuelle tidspunkter kan du se under selve holdet. Her kan du også læse mere om undervisningen, underviseren og eventuelle materialeudgifter.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til værkstedskurserne, så kontakt FOF Nordsjælland på kontakt.nordsjaelland@fof.dk.

Værksteder

Blomsterdekoration

Værksteder

Glas

Værksteder

Trædrejning

Værksteder

Keramik

Værksteder

Stenslibning og sølvsmykker

Værksteder

Pileflet

Værksteder

Garnfarvning

Værksteder

Emalje på kobber