Mad og drikke

Lav spændende retter på madlavningskurser hos FOF Nordsjælland

Hos FOF Nordsjælland er der i udvalget af madlavningskurser lagt vægt på ekstra gode råvarer – det nye, det lækre, det sunde, det søde, det sjove og vigtigst af alt det hyggelige, så du kan få en inspirerende oplevelse med hjem til dit køkken.

Læs mere

Hvor afholdes madkurserne?

Kurserne afholdes typisk i et skolekøkken, hvor der er god plads og praktiske forhold, så I kan arbejde i små grupper og nå i mål med de spændende opskrifter. Vi tilbyder en lang række forskellige madkurser, hvor vi både tilbereder og nyder maden sammen.

Prøv eksempelvis kræfter med krydret persisk madlavning, tapas fra Middelhavet, velsmagende fiskeretter, sunde smoothies og supper, eller lær at bage dit eget brød. Som noget nyt kan du også vær med til spis og hyg for singler 40+, eller du kan lave mad for modne mænd, hvis du er 50+ år.

Du kan se under hvert hold, hvad du konkret kan prøve kræfter med, hvor og hvornår kurset afholdes, og hvad det koster inkl./ekskl. råvarer.

Madlavningskurser for voksne og børn

FOF Nordsjælland har desuden et stort udvalg af madlavningskurser for voksne og børn. Har du lyst til at få inspiration til nye retter, være sammen med dit barn om at lave maden, have hyggelig og sjov nærvær, så er disse hold for dig. Om du er forælder eller bedsteforældre, der deltager, har mindre betydning, det vigtige er at være sammen og have det sjovt. Alle kan være med! 

I kan f.eks. lære at lave lækre flødeboller, sund og nem hverdagsmad eller fremstille hjemmelavede fyldte chokolader til jul.

Hvordan tilmelder vi os et madlavningskursus for voksne og børn?

Tilmelding til et madlavningskursus for voksne og børn skal ske i den voksnes navn og cpr. nummer. Oplys barnets navn og alder i kommentarfeltet i tilmeldingsformularen.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på 39 63 70 10 eller kontakt.nordsjaelland@fof.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende madholdene eller andre fag.

Mad og drikke

Verdenskøkkenet

Lær at lave lækre desserter og fyldte chokolader på et dessertkursus
Mad og drikke

Det søde køkken

Mad og drikke

Det sunde og grønne køkken

Madlavning for børn og voksne i Nordsjælland
Mad og drikke

Børn og voksne i køkkenet

Social madlavning og fællesspisning i Nordsjælland
Mad og drikke

Social madlavning