Mad og drikke

Lav spændende retter på et af FOF Nordsjællands madlavningskurser

Hos FOF Nordsjælland er der i udvalget af madlavningskurser lagt vægt på ekstra gode råvarer - det nye, det lækre, det sunde, det søde, det sjove og vigtigst af alt det hyggelige, så du kan få en inspirerende oplevelse med hjem til dit køkken.

Kurserne afholdes typisk i et skolekøkken, hvor der er god plads og praktiske forhold, så I kan arbejde i små grupper og nå i mål med de spændende opskrifter. Vi tilbyder en lang række forskellige madkurser, hvor vi både tilbereder og nyder maden sammen. Prøv eksempelvis forårsfermentering, plantebaseret mad, kost for dig i overgangsalderen, persisk tapas eller spiseaften med fælles madlavning. Eller hvad med at prøve et chokolade eller- flødebollekursus?

Du kan se under hvert hold, hvad du konkret kan prøve kræfter med, hvor og hvornår kurset afholdes, og hvad det koster inkl./ekskl. råvarer.

Madlavningskurser for voksne og børn
FOF Nordsjælland afholder madlavningskurser for voksne og børn. Har du lyst til at få inspiration til nye retter, være sammen med dit barn om at lave maden, have hyggelig og sjov nærvær, så er disse hold for dig. Om du er forælder eller bedsteforældre der deltager har mindre betydning, det vigtige er at være sammen og have det sjovt. Alle kan være med!

Tilmelding til et madlavningskursus for voksne og børn skal ske i den voksnes navn og cpr. nummer. Oplys barnets navn og alder i kommentarfeltet i tilmeldingsformularen.

Har du spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte os på 39 63 70 10 eller kontakt.nordsjaelland@fof.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende madholdene eller andre fag.

God fornøjelse!

Mad og drikke

Madlavning all round

Mad og drikke

Verdenskøkkenet

Mad og drikke

Det søde køkken

Mad og drikke

Det sunde og grønne køkken

Mad og drikke

Børn og voksne i køkkenet