Motion og bevægelse

Dyrk motion med FOF Nordsjælland og kom i bedre form

Hos FOF Nordsjælland kan du dyrke mange forskellige former for motion og dermed vedligeholde eller øge din sundhed. For mange med et stillesiddende arbejde, er det vigtigt at få mere motion i hverdagen. Få styrket kroppen med træning af ryg, baller og ben. Se alle motionskurser i menuen til venstre, hvor du nemt kan tilmelde dig online.

Læs mere

Almindelige motionshold og skånsom motion på mindre hold 

FOF Nordsjælland tilbyder mange former for motion. Vi tilbyder yoga, pilates, afspænding, varmtvandstræning, mindfulness og meget mere, i en lang række byer i Nordsjælland. Har du brug for skånsom motion på mindre hold, har vi også specialhold. Vores undervisere sørger for individuel træning, og sikrer at du får det optimale ud af motionen.

Du kan nedenfor læse lidt om nogle af de forskellige motionshold vi tilbyder. i FOF Nordsjælland kan du bl.a. dyrke motion i Gentofte, Charlottenlund, Hørsholm, Rungsted, Helsinge, Helsingør, Espergærde, Farum og Allerød. Se mere under hvert hold.

Motion og energi på én gang

Vi har mange kurser med yogaundervisning. Yoga er med til at øge din kropsbevidsthed, styrke og smidighed og giver mere energi i din hverdag. Du kan gå til yoga i bl.a. Charlottenlund, Farum, Allerød, Espergærde, Helsinge og Rungsted.

Motion øger din sundhed

Hvis du gerne vil tabe dig, er motion en god start, og en aktiv livsstil er med til at give dig øget sundhed. 

Genoptræning på små hold

Vi tilbyder undervisning på små hold med plads til individuelle behov. Vi har specialhold, der er tilrettelagt i forhold til KOL, knogleskørhed, brystopererede mm. Så har du brug for motion efter en operation, sørger vi for at tilpasse træningen derefter.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til FOF Nordsjællands kurser i motion, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 3963 7010 eller mail: kontakt.nordsjaelland@fof.dk.

Motion og bevægelse

Gotvedgymnastik

Motion og bevægelse

Pilates

Motion og bevægelse

Motion og afspænding

Motion og bevægelse

Puls og styrke

Motion og bevægelse

Dans og zumba

Motion og bevægelse

Motion for mænd

Motion og bevægelse

Skånsom motion

Motion og bevægelse

Skånsom vandtræning

Motion og bevægelse

Yoga

Motion og bevægelse

Body/mind