Motion og bevægelse

Body/mind

Styrk nærværet og forebyg stress

Har du mange bolde i luften? Har du for travlt? Mangler du et åndehul i hverdagen, hvor du mærker dig selv? Mindfulness og mindful meditation er for alle, der ønsker at arbejde med at styrke nærværet og øge livskvaliteten. Mindful meditation kommer fra buddhistiske munke, der har praktiseret det i tusinde år. Men moderne forskning dokumenterer også, at det giver ro og velvære at være i nuet. Du får redskaber, som du kan bruge til at forebygge stress, bekymringer og dårlig søvn.

Læs mere

Qi Gong og meditation i bevægelse

Qi Gong er en meditativ bevægelsesform, som består af rolige, harmoniske og stående eller siddende øvelser. Øvelserne skaber velvære, balance og indre ro i krop og sind. Der fokuseres især på sammenhæng mellem krop, åndedræt og bevidsthed.

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage på vores body/mind hold.

Hvor har I hold?

FOF Nordsjælland har et varieret udbud af kurser i hele Nordsjælland. Se herunder eller i menuen til venstre for specifikke kurser, steder og tidspunkter.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til FOF Nordsjællands kurser i body/mind, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 3963 7010 eller mail: kontakt.nordsjaelland@fof.dk.

Body/mind

Mindfulness og meditation

Body/mind

Manuvision og body-SDS

Body/mind

Tai Chi og Qi Gong