Motion og bevægelse

Manuvision og body-SDS

Manuvision i Nordsjælland

Manuvisonstræning er en god måde at få et bedre velvære, fysisk og mentalt. Ved at bruge og bevæge kroppens forskellige muskler, får du styrket dem og mindsket spændinger. I FOF Nordsjælland har vi samlet en række Manuvionshold, hvor fokus er på det fysiske velvære og afspænding af kroppen. Du kan se udvalget af vores motionskurser nedenfor.

Læs mere

ManuVision træningshold FOF Nordsjælland

ManuVisiontræning giver dig en stærk, smidig og mere levende krop. Du vil opleve en øget kropsbevidsthed, så du bliver bedre til at mærke dig selv, både fysisk og følelsesmæssigt.

ManuVision træningen arbejder helt ned på celleniveau, den stimulerer dit kredsløb, og kroppens udrensning af affaldsstoffer forbedres. Træningsforløbet er en form for kropsterapeutisk selvbehandling, hvor dine fysiske og følelsesmæssige spændinger frigøres og skader forebygges.

Træningen er sammensat af kredsløbs- og koordinationstræning, ledtræning og dybe strækøvelser.

Tilmeld dig holdene herunder.

Hvordan foregår et kursus i afspænding?

På vores kurser i bevægelse og afspænding holdes din krop i form ved blandt andet kredsløbstræning og styrkelse af muskulaturen. Vi arbejder med smidighed og kropsholdning og har fokus på at gennemarbejde muskler og led. På bevægelse- og afspændingskurserne arbejder vi også med sammenhængen mellem krop og psyke ved at træne vores fokus på kroppens signaler og gennem dybdeafspænding.

Hvor kan jeg gå til Manuvision i Nordsjælland?

Du kan deltage på vores kurser i Manuvision i Charlottenlund. Du kan under de enkelte kurser se de aktuelle placeringer og tidspunkter.

Hvis du er interesseret i et af vores hold, så find det nedenfor og tilmeld dig. Her kan du læse mere om selve kurset og underviseren.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, så kan du altid kontakte FOF Nordsjælland tlf.: 3963 7010 eller mail: kontakt.nordsjaelland@fof.dk.