Motion og bevægelse

Mindfulness og meditation

Find indre ro på vores kurser i meditation og mindfulness

FOF Nordsjælland tilbyder kurser i meditation og mindfulness i hele Nordsjælland. Kurserne er for alle, der gerne vil lære at finde ro i en travl hverdag og få overskud igen. Læs videre eller tilmeld dig vores kursus nedenfor.

Læs mere

Få et bedre psykisk velvære

Mindfulness og meditation er metoder til at finde indre ro og få et overskud af energi i hverdagen. Kurserne er for dig der er ramt af stress, eller for dig der gerne vil finde metoder til at undgå det. I FOF Nordsjælland tilbyder vi meditationskurser og kurser i mindfulness for både begyndere og øvede. Du kan tilmelde dig vores begynderkurser, hvor du får en introduktion til meditation og lærer teknikkerne bag mindfulness.

Ved at dyrke meditation og mindfulness, gør du noget godt ved din krop:

  • Du bliver gladere
  • Du bliver mindre stresset og mere afslappet
  • Din hjerne bliver bedre til at huske og lære

Så hvis du har lyst til at føle dig gladere, mere afslappet og få dit stressniveau til at falde, skal du tilmelde dig et af vores kurser i meditation og mindfulness.

Hvem kan deltage på jeres kurser mindfulness og meditation?

Vores meditationskurser og mindfulnesskurser er for alle, både begyndere og øvede. Du kan se de aktuelle hold nedenfor.

Hvor kan jeg gå til meditation og mindfulness i Nordsjælland?

FOF Nordsjælland tilbyder kurser i meditation i Charlottenlund og Rungsted Kyst. Aktuelle tidspunkt kan ses under hvert kursus.

Har du spørgsmål?

Du kan læse om undervisningen under kurset nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte FOF Nordsjælland på tlf.: 39 63 70 10 eller mail kontakt.nordsjaelland@fof.dk.