Motion og bevægelse

Dans og zumba

Dans og zumba hos FOF Nordsjælland

Er du interesseret i dans? Så tilmeld dig FOF Nordsjællands danseundervisning og få rørt dig til god musik. Dans giver, ud over bedre kondition, også et smil på læben. Dans er godt for krop og sjæl, da du bliver glad bagefter. Samtidig kræver det ingen forudsætninger at begynde. Hvis du kan lide at røre dig til musik, og kan lide at bevæge dig, er der hold til dig.

Læs mere

Dans giver sved på panden og styrker konditionen

Hver sæson har FOF Nordsjælland forskellige former for danseundervisning på programmet. Uanset om du er begynder eller øvet, tilbyder vi et hold til dig.

  • Zumba er en dans baseret på latinamerikanske dansetrin, herunder fra salsa og samba. Trinene er lette at lære, og du vil hurtigt kunne danse med til rytmen. I forhold til andre danseformer, er dette en meget fysisk og krævende. Du får sved på panden og danser til musik i et højt tempo. Ved at danse zumba får du styrket konditionen, koordinationen samt styrket kroppens forskellige muskler
  • Latin Dance Mix
  • Jazz- Gymnastik-Latin

Hvem kan få undervisning i dans?

FOF Nordsjælland tilbyder undervisning i dans for begyndere og øvede. Alle kan være med, da det kun kræver lysten til at danse.  

Hvor kan jeg få danseundervisning i Nordsjælland?

Vi afholder danseundervisning i Hørsholm, Charlottenlund og Hellerup. Du kan få mere information om holdene nedenfor, og læse mere om undervisningen. Tilmelding sker her på siden, eller under selve holdene. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til FOF Nordsjællands kurser i dans og zumba, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 3963 7010 eller mail: kontakt.nordsjaelland@fof.dk.