Motion og bevægelse

Motion og afspænding

Motion og afspænding hos FOF Nordsjælland

Bevægelse og afspænding er en god måde at få et bedre velvære, fysisk og mentalt. Ved at bruge og bevæge kroppens forskellige muskler, får du styrket dem og mindsket spændinger. Bevægelse og afspænding er derfor en god motionsform for dig med en travl hverdag, der ønsker ro og fordybelse.

Læs mere

Kursus i afspænding – kom af med spændinger i kroppen

I FOF Nordsjælland har vi samlet en række forskellige afspændings- og bevægelseshold, hvor fokus er på det mentale og fysiske velvære. Mentalt får du mulighed for at koncentrere dig og have fokus på bevægelserne og nuet, for at slappe af og mindske dit stressniveau. Fysisk vil der på kurset laves en række afspændingsøvelser, som kan være med til at mindske spændinger i hoved, nakke og skuldre. Samtidig vil de forskellige bevægelser styrke kroppens muskler og led.

Alle kan være med til vores kurser i bevægelse og afspænding. Vi har både almindelige hold, hold med fokus på roligere bevægelser samt hold for pensionister. Nogle af vores afspændingshold bruger inspiration fra Godtvedgymnastik.

Hvordan foregår undervisningen på disse motionskurser?

Vores afspændingshold starter med opvarmning, efterfulgt af øvelser for både led og muskler. Alle kurserne afsluttes med afspænding og udstrækning. Du får arbejdet med hele kroppen i takt til musikken.

Hvem kan deltage på jeres motions- og afspændingskurser?

FOF Nordsjælland tilbyder kurser i motion- og afspænding for alle, uanset køn og baggrund.

Hvor foregår jeres motions- og afspændingskurser?

Vi tilbyder kurser i motion og afspænding i Charlottenlund, Fredensborg, Gentofte, Hørsholm, Værløse, Nivå. De aktuelle undervisningssteder og tidspunkter kan du se under de enkelte hold. Her kan du også læse mere om træningen, samt tilmelde dig.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til FOF Nordsjællands kurser i motion og afspænding, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 3963 7010 eller mail: kontakt.nordsjaelland@fof.dk.