Motion og bevægelse

Motion for mænd

FOF Nordsjælland tilbyder motionhold for mænd

Mænd der gerne vil dyrke motion, kan tilmelde sig et af FOF Nordsjællands motionkurser, yogahold eller pilateshold for mænd. Kurser i motion for mænd kan sikre, at du kommer ud og røre dig, og får en sund og stærk krop. Vi har naturligvis også en række forskellige blandede motionshold både for mænd og kvinder. Læs mere om de enkelte hold nedenfor.

Læs mere

Styrketræning, pilates og yoga for mænd

Med vores motion for mænd, har vi samlet en række motionskurser der kan være med til at styrke og smidiggøre din krop. Mange mænd får for lidt motion, og har problemer med knæ, mave eller ryg. Ved at deltage på et af vores motionshold for mænd, vil du kunne arbejde og genoptræne kroppen. Motion kan være med til at undgå disse problemer. Vi tilbyder en række spændende motionskurser i løbet af sæsonen, og har noget for enhver smag.

Vores Pilates for mænd fokuserer på både at smidiggøre og styrke de dybe muskler i ryg, mave og bækkenbund kombineret med styrketræning af kroppen. Er du mere til at strække muskler og led samtidig med at du finder en indre balance? Så tilmeld dig yoga for mænd. Er du over 60? så tilbyder vi også motion og stræk for ældre.

På vores motionskurser vil du møde andre, som også gerne ønsker at dyrke motion. Gå på opdagelse her på siden og kom i form med FOF Nordsjælland.

Hvor foregår undervisningen?

Vi tilbyder motion for mænd i Gentofte i FOF Huset på Ordrupvej. Du kan se hvornår kurserne begynder nedenfor. Under hvert kursus kan du få mere information om undervisningen og underviseren.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til FOF Nordsjællands motionshold for mænd, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 3963 7010 eller mail: kontakt.nordsjaelland@fof.dk.