Motion og bevægelse

Motionshold

Dyrk motion med FOF Nordsjælland og kom i bedre form

Hos FOF Nordsjælland kan du dyrke mange forskellige former for motion og dermed vedligeholde eller øge din sundhed. For mange, med et stillesiddende arbejde, er det vigtigt at få mere motion i hverdagen. Få styrket kroppen med træning af ryg, baller og ben.

Læs mere

Gotvedgymnastik, pilates og afspænding for hele kroppen

Hos FOF Nordsjælland har vi mange forskellige motionskurser. Du kan få effektiv træning af hele kroppen med Gotvedgymnastik, som styrker musklerne og giver mentalt velvære, mere overskud og mere bevægelighed. Du kan også gå til pilates for både begyndere og øvede. Pilates udfordrer og træner kroppen effektivt, løsner op for spændinger og strækker og styrker kroppens muskler. På vores motionshold med afspænding kan du afspænde musklerne i kroppen og mindske spændinger i hoved, nakke, ryg og skuldre. 

Vi har også motion for mænd med både styrketræning, yoga og pilates for mænd i alle aldre, der vil øge sundheden, komme i bedre form, mindske stresssymptomer og være aktiv sammen med andre ligesindede.

Hvem kan deltage på aktive motionshold?

Alle, der gerne vil i form, kan deltage på kurserne. Nogle af dem henvender sig dog specifikt til seniorer. Du kan se mere under hvert motionshold. 

Hvor kan jeg komme i form?

FOF Nordsjælland afholder motions- og bevægelseskurser i Charlottenlund, Gentofte, Værløse, Hillerød, Farum, Fredensborg, Hørsholm, Hellerup og Fredensborg.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til FOF Nordsjællands kurser i motion, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 3963 7010 eller mail: kontakt.nordsjaelland@fof.dk.

Motionshold

Gotvedgymnastik

Motionshold

Pilates

Motionshold

Motion og afspænding

Motionshold

Motion for mænd